Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.6 16v vs citroen saxo 1.4 vts

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S.W.A.T. написа:
    320IS няма
    http://www.bmwmregistry.com/model_faq.php?id=10

Коментар

320IS има и върви в пъти повече от Сексо-то. Явно онова е било 316 М повер и чужда значка
      3.0CRD

Коментар

Моя грешка
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Не виждам, кой че хукне да се занимава с 1.4 мотор Аз съм със 1.6 16 ГТИ -пежо 106 ,и си е 950 кила,и падам и бия! :DМисля че разликите са нормални!
          На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

кво е тва 320ис да не говорим за 320-ката с 6 цилиндъра 150 коня щото ако саксото е било такова начи тоя е бил на ръчна тогава.един приятел за 2 години смачка 3 такива вануса просто тва е страшна бегачка
            fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

как точно ги смачка да не е саксо с валяк ?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

първото зе си един контеинес и се каши с него на тротоара с второто изкара един стълб за усветление барабар с бетона от земята и третото подобно на първото

Коментар

Значи проблема не е в саксоатата а в задволанното
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ARaGoRN написа:
                    кво е тва 320ис да не говорим за 320-ката
                    като незнаеш четеш, иначе само цъкаш с език. Въпрос - да не караш 1.6?

Коментар

Mupo написа:
                      ARaGoRN написа:
                      кво е тва 320ис да не говорим за 320-ката
                      като незнаеш четеш, иначе само цъкаш с език. Въпрос - да не караш 1.6?
                      da

Коментар

320is е с двигателя от М-ката, но до колкото знам, с намалена кубатура и "само" 192 коня.
                        3.0CRD

Коментар

ARaGoRN написа:
                          първото зе си един контеинес и се каши с него на тротоара с второто изкара един стълб за усветление барабар с бетона от земята и третото подобно на първото
                          Арагорн или там, както странно като половината малоумни тийнове си пишеш ника - ти имаш ли наистина книжка, шофьорска? Ако имаш, как ти я дадоха? Не знаеш ли, че за шофьорска книжка се изисква да имаш ОСМИ клас?Ако го имаш, къде си учил - купи ли си основното образование или ти го подариха?

Коментар

ахаха ми колега аз като пиша не гледам щото много бързам.пък книжката едно прасенце и айде и ти намерих правописни грешки и на тебе!!!!!!!!и като земете да се заяждате тва е форум!!!!!!а не отдел за критика или аз съм грешка нещо

Коментар

Orcinus написа:
                              ARaGoRN написа:
                              Арагорн или там, както странно като половината малоумни тийнове си пишеш ника - ти имаш ли наистина книжка, шофьорска? Ако имаш, как ти я дадоха? Не знаеш ли, че за шофьорска книжка се изисква да имаш ОСМИ клас?Ако го имаш, къде си учил - купи ли си основното образование или ти го подариха?
                              Батка твоя пък ник е най-стандартния - заклеам се "Orcinus " ..... иначе и таз тема става комико-интересно четиво .... давайте да я развиваме
                              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

тука е форум на грозни бмв-та и сякви тромави талиги а не на фиат
                                leave something of the happiness you bring

Коментар

Working...
                                X