Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat coupe

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat coupe

Смятам скоро да си взема купе 1.8 и си мисля какъв тунинг може да понесе .Интересувам се от спортен въздушен филтър, генерация ,чип и най-интересното ми да ли може да се намери спортни валове и олекотени махове за колата в България и на каква цена .Също ако може да ми споделите , да ли поддръжката на този автомобил е скъпа .

Ами имай предвид, че 1.8 купетата са 2 вида. По-новия мотор, който се слага ако не се лъжа след 06/1998 не може да се чипва и общо взето каквото и друго да направиш ще береш ядове като не може да пипаш ECU-то. За спорни валове ще хвърлиш такива луди пари, че по-добре си вземи направо някое турбо coupe и не се занимавай с 1.8. Ето ти една тема, която ще ти е от полза http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=142109
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

Можеш да го правиш каквото си искаш.Има даже цели турбокитове за него у Немско.Екуто се сменя с ново никакъв проблем.За поддръжка спрямо двойката е много по скъпо.
      NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Ви ме отчаяхте ! Тази кола ми е мечта ! Другата ми алтернатива мисля ,че е ала gtv с 1.8 пак .Ако може и нещо за алфата да ми кажете как е като кола ?

Коментар

Е ако coupe-то е скъпо за поддръжка, за GTV-то не знам какво да кажа ... И на мен ми беше детска мечта тая кола, така че търси си някой запазен екземпляр и му се радвай. Колкото до поддръжката на 1.8, по-скъпа е от колкото на 2.0, но не е нещо фрапиращо.
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
          X