Fiat Coupe 1.8 16v (136HP) vs VW Golf 3 GTI 16v (150HP) Дайте мнения по вапроса преди да сме направили гонката от 0- 180кm/h имам ли шанс срещу Голфа? Трети човек твърди че Фиата е с по добра аеродинамика и би трябвало да дръпне Голфа на високите скорости и ни вкара във филма!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 1.8 16v (136HP) vs VW Golf 3 GTI 16v (150HP)
Collapse
X
-
Гърнетата и лепенката надали имат кой знае какъф ефект, шлайфането може и да ти даде някои +. Принципно тоя гоуф разправят, че правел много коли на купе независимо дали 1.8 или 2.0 ама не знам от личен опит. Като фен на купе специално ще стискам палци да му покажеш хубавата задница как изглежда
Коментар
-
Да не съм лош пророк,ама голфа бие и на ускорение и на топ спеед.Поне тъй като гледам характеристиките.Ама пак си е до шофъор и състояние на колата.Успех. Coupe 1.8Golf 3 2.0Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
http://www.zeperfs.com/en/match646-2008.htmОчертава се интересна гонка'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
С пунто ХГТ с 17" джанти, с газова уредба и пълен багажник от летящ старт голфа до 120 ми стои до задния калник, но след това си ме застига и минава, с много по дълги скорости е, тоест като тежест съм горе долу колкото купето. Със сигурност от летящ може и да му дръпнеш малко, но голфа влезе ли в обороти ще те настигне и отмине.Колкото и да не ми се иска тука голфа би трябвало да бие, ако трябва да си говорим истинатаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар