Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 1.8 16v (136HP) vs VW Golf 3 GTI 16v (150HP)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Coupe 1.8 16v (136HP) vs VW Golf 3 GTI 16v (150HP) Дайте мнения по вапроса преди да сме направили гонката от 0- 180кm/h имам ли шанс срещу Голфа? Трети човек твърди че Фиата е с по добра аеродинамика и би трябвало да дръпне Голфа на високите скорости и ни вкара във филма!

Правено ли е нещо по колите?! 1.8 16В купе е 131 коня от завода.

Коментар

Фиата е само със задно гърне,другото само тръби,колекторите ми са увити с термо лента и главата е шлаифана до последен белег все сам я докарал от 131 до 136 к.ц иначе Голфа не е правен нищо

Коментар

Гърнетата и лепенката надали имат кой знае какъф ефект, шлайфането може и да ти даде някои +. Принципно тоя гоуф разправят, че правел много коли на купе независимо дали 1.8 или 2.0 ама не знам от личен опит. Като фен на купе специално ще стискам палци да му покажеш хубавата задница как изглежда

Коментар

АБФ-а все го имам за най-убитата 2литровка. И все пай от купе до купе има разлика, както и от голф до голф
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Да не съм лош пророк,ама голфа бие и на ускорение и на топ спеед.Поне тъй като гледам характеристиките.Ама пак си е до шофъор и състояние на колата.Успех. Coupe 1.8Golf 3 2.0
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

http://www.zeperfs.com/en/match646-2008.htmОчертава се интересна гонка
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                http://www.zeperfs.com/en/match646-2008.htmОчертава се интересна гонка
                На голфаджията ще му е интересно,но на нашия човек с купето НЕ

Коментар

С пунто ХГТ с 17" джанти, с газова уредба и пълен багажник от летящ старт голфа до 120 ми стои до задния калник, но след това си ме застига и минава, с много по дълги скорости е, тоест като тежест съм горе долу колкото купето. Със сигурност от летящ може и да му дръпнеш малко, но голфа влезе ли в обороти ще те настигне и отмине.Колкото и да не ми се иска тука голфа би трябвало да бие, ако трябва да си говорим истината
                  punto HGT

Коментар

S.W.A.T. написа:
                    АБФ-а все го имам за най-убитата 2литровка. И все пай от купе до купе има разлика, както и от голф до голф
                    и аз съм на същотото мнение
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

+1 Глас в полза на Голфа Yellow_Flash_Colorz_PDT_28

Коментар

Еми пускал съм се с вектра ц20ксе и едната на 3та ме разкова, а другата на 3та аз я разковах всичко си е до кола и шофьор :]
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Пускаш се от старт до 400м и се надяваш голфа да изтърве старта. За доускорение е смешно да говорим.
                          3.0CRD

Коментар

Този голф е пълен боклук ... виждал съм Седичи как му прави повече от 2 коли на 400 метра така че не се притеснявай
                            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                              Този голф е пълен боклук ... виждал съм Седичи как му прави повече от 2 коли на 400 метра така че не се притеснявай
                              Седичито ще направи на Купето 4-6 коли...
                              3.0CRD

Коментар

Working...
                              X