Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hyundai 1.5 12v vs Турбо фиати всякакви ........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

къде да снима на 4 ия километър ли хехехехе риба на драга на летящ ли ще тръгваш?
    alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

WhitePower написа:
      офицялната Дисциплина е 400 метра , всичко останало е в твойте фантазии за състезание
      http://dragtimes.info/results/mile/ Тук пък виждам официална драг дисциплина на 1 миля.http://www.youtube.com/watch?v=-zbDefxZoo8 А тук виждам официална драг дисциплина от летящ старт.А така като гледам се гоните на улицата и не важат никакви официални правила и гонката е по споразумение между участниците.
      '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
      Powered by VRPerformance

Коментар

Roman написа:
        WhitePower написа:
        офицялната Дисциплина е 400 метра , всичко останало е в твойте фантазии за състезание
        http://dragtimes.info/results/mile/ Тук пък виждам официална драг дисциплина на 1 миля.http://www.youtube.com/watch?v=-zbDefxZoo8 А тук виждам официална драг дисциплина от летящ старт.А така като гледам се гоните на улицата и не важат никакви официални правила и гонката е по споразумение между участниците.
        Дам .... и винаги тоя с по-слабата кола иска от място като се надява силната да няма гуми и да се окопае , но подсъзнателно да знае ,че е по-бавен и мисълта да го убива и изяжда отвътре Ахахаах

Коментар

1912 написа:
          къде да снима на 4 ия километър ли хехехехе риба на драга на летящ ли ще тръгваш?
          На драга мой ще тръгвам от място ама с другата с по-големия двигател 1.6

Коментар

tradiuli написа:
            Roman написа:
            WhitePower написа:
            Дам .... и винаги тоя с по-слабата кола иска от място като се надява силната да няма гуми и да се окопае , но подсъзнателно да знае ,че е по-бавен и мисълта да го убива и изяжда отвътре Ахахаах
            а такива като теб , понеже не са сигурни в това дали ще победят, играят игрички за по сигурна победа ( говоря за по ранното тръгване и старта с повече от един калник ). Незнам как не те досрамя да качиш тоя клип със шмекериите си на фона на това, което говориш за невероятно бързата си кола...и много смешно ми стан като каза че 2та му фара станали един накрая .. от клипа не видях твоите 2 стопа да стават 1 :D
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
              а такива като теб , понеже не са сигурни в това дали ще победят, играят игрички за по сигурна победа ( говоря за по ранното тръгване и старта с повече от един калник ). Незнам как не те досрамя да качиш тоя клип със шмекериите си на фона на това, което говориш за невероятно бързата си кола
              След като е тръгнал по-рано и е бил един калник напред, защо другите участници в гонката я продължиха? Може би са се надявали, че въпреки това ще го стигнат, а то какво излязло... Мен като не ме кефи, някой как тръгва по-рано, засилен идва отзад или има неравностойна преднина и т.н. Бия му едни къси-дълги , да спре и го правим както трябва.P.S. Аз пък като гледам клипа, виждам че хуйдая е наравно с S4-ката. За нея никой не казва, че е напреде понеже е победен, нали...
              '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
              Powered by VRPerformance

Коментар

Roman написа:
                uBoy написа:
                а такива като теб , понеже не са сигурни в това дали ще победят, играят игрички за по сигурна победа ( говоря за по ранното тръгване и старта с повече от един калник ). Незнам как не те досрамя да качиш тоя клип със шмекериите си на фона на това, което говориш за невероятно бързата си кола
                След като е тръгнал по-рано и е бил един калник напред, защо другите участници в гонката я продължиха? Може би са се надявали, че въпреки това ще го стигнат, а то какво излязло... Мен като не ме кефи, някой как тръгва по-рано, засилен идва отзад или има неравностойна преднина и т.н. Бия му едни къси-дълги , да спре и го правим както трябва.P.S. Аз пък като гледам клипа, виждам че хуйдая е наравно с S4-ката. За нея никой не казва, че е напреде понеже е победен, нали...
                Romane , ти не разбра ли че исках пак ама се оправдаваше с спирачките а после се счупи на старта от място аз какво да кажа за втората гонка "Рибааа припадна с 20 тира разстояние , дори не те видях къде беше " , не, казах му като си я оправи пак правим едно от 60 до 180 , на горе не се бягам щото в софия нама къде има трафик и не е безопасно ЗА МЕН , а за хора без акъл ако искат и в насрешното на цариградско да каратпосле един от място и това е , да се види кой къде е бърз а за това коя кола е по силна се исказваш много неподготвен - Къде е по силен на старт на 400 на 5 км всяка кола е правена за определена дисциплина , така както една дрифтачка не може да се мери на драг или на писта по това което аз видях успява да изтегли единсвено само в завоя , после бяха наравно , но от моята страна имаше кола .Значи РиБа ако аз съм паднал с 2-3 коли ти си припаднал с 20 тира на вторатаБъди спортсмен не ти прави чест , ако мислих като тебе трябваше да те ебавам цяла вечер колко си Зле и как на всеки старт си в гаража
                Power Under Pressure

Коментар

Мен редовно ме "бият" някви бмвта, ама аз не знам за загубата ми :D Стига сте се палили за глупости, пак на линията и нов старт
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Орлине,защо винаги нещо ти е криво?Преди със Сашо 100 оправдания и разправий.Сега с рибата пак.Просто се откажи от тия работи,явно не е за тебе тоя спорт

Коментар

за мен S3-ката е просто оператор.. и според мен да застават на линията с хуйдая и да има оператор към финала
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Риба, 250-320 искаш ли или след 300 ти загряват спирачките На "по-голямата кубатура - 1,6" как са и спирачките даянят ли на около 300 км./ч. Междувременно гледам Бялата сила по-адекватно се държи от теб /не е казал още колко кубика и колко клапана е/, ама ти с тез километри..... Така и така няма кой да кара с теб с такива огромни скорости що не пуснеш един клип да видим как в тоз Шундай стоят нещата с 250 км./ч. щото ми се струва бая приключени е ще е. Ама снимай и брояча да видим за колко километра ги правиш.... Ако не става с брояча може и календар да снимаш до ка дигнеш 250 Значи..... много се кефя на тоз раздел :D Само "Браво ЖТД" ми липсва
                        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Punto 1.4T написа:
                          Орлине,защо винаги нещо ти е криво?Преди със Сашо 100 оправдания и разправий.Сега с рибата пак.Просто се откажи от тия работи,явно не е за тебе тоя спорт
                          Прав си колега На който колата не може да вдигне 250 и не се бяга с над 180 с София да спира да се занимава Сърце трябва за това нещо.ама като имаме какв ода губиме,а нямаме какво толкова да доказваме какво да правим - забавляваме се Оправданията на Орлин не му помагат,но..... все пак има време и за друг старт между тях пък ще видим все пак след като хюндая е по ’’мощен’’ ,евентуално е можело да си начеша крастата поне още един път Евала на момчето за хюндая,ама би Орлин и изведнъж тема ’’Хюндай срещу турбо фиятки’’,ако беше паднал дали щеше да направи тема?Образно казано питам Иначе ,ще се пуснат пак и ще се види Но за скороста и аз лично съм твърде против,кви са тия 250км/ч с кво?Аз с мойто пунто съм правил 225км/ч на магистрала(по-километраж,далеч съм от мисълта,че са реални) та казвам ти цялото тропаше и скърцаше на пластмаса С 180км/ч се държи чудесно,ама нагоре си ..... май..та
                          Кара на сгъстен въздух

Коментар

Специално такъв ГТР който е на клипа горе сме се опитвали върху теракотни плочки да го въртим и какво ли не.............. и не подаваше въобще.Системите му са уникални. За ускорение........ ако е пипан пък въобще не искам да говорим. Та този автомобил според мен не го бърка толкова много как ще тръгва

Коментар

chaveto написа:
                              Специално такъв ГТР който е на клипа горе сме се опитвали върху теракотни плочки да го въртим и какво ли не.............. и не подаваше въобще.Системите му са уникални. За ускорение........ ако е пипан пък въобще не искам да говорим. Та този автомобил според мен не го бърка толкова много как ще тръгва
                              Точно този ГТ-Р е Р800 и му дават 700 коня на гумите...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Punto 1.4T написа:
                                Защо мислиш че се оправдавам , просто не спортсменско когато и двамата сме били там ,а единия да се прай на ударен от мокър пешкир А и още нещо публикува се само това което му изнася , Преппарирах пунто . Ама с Измама и после взех че му се оправдавах с спирачките и втория старт се счупих го няма никъде нали Така че ако рибата ми е взел 2 коли аз съм му взел 20 разликата е 18 коли - има да наваксва рибата
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X