Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hyundai 1.5 12v vs Турбо фиати всякакви ........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам един френд с S8 той каза че е съгласен до 300 , ти навит ли си Риба , май тотално си укъсил с тия 250 щом ми отказваш драг , значи ходи си напрай другата кола , тая е зарежи че и без това не виждам в коя дисциплина може да се състезава , ното за дрифт дито за драг не става )) нито за корост че и 300 не може д авдигне а това че си мислиш ,че си по силен не те прави по бърз ) мисля че едни гуми нема да ри решат проблема ама ти си знаеш
    Power Under Pressure

Коментар

А-а-а.... не! Аз с Рибата искам 250-320 км./ч. и то на Бояна, както теб те предизвикват! Пък ти викаш тука е честно сега..... поне от към брой кубици и брой клапани....
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Не трябва да им пускате аванта, че после се качват на главата :D
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Знаете ли каква е разликата между мен и Вас ......... ,че аз говоря съвсем сериозно и трезво .... обаче видно вие няма с какво да отговорите и го избивате на майтап Готов съм да застана с всякакво превозно средство от движение да се пазят колите ...... обаче без насрани исторйй да се връща газта на по 160 !!!Аз винаги съм бил мъж и съм карал докрай .... с хондата като беше 1.6 NA съм карал с БМВ-та по 3.0 до 220++++ нищо ,че ме разтрелваха Предизвиквам всеки Фият , на който му стиска да дава газ на Бояна на 4-те км да няма оправдания завой , трафик и т.н. и да ви видя колко ви вървят машините !!!!!!

Коментар

tradiuli написа:
            Знаете ли каква е разликата между мен и Вас ......... ,че аз говоря съвсем сериозно и трезво .... обаче видно вие няма с какво да отговорите и го избивате на майтап Готов съм да застана с всякакво превозно средство от движение да се пазят колите ...... обаче без насрани исторйй да се връща газта на по 160 !!!Аз винаги съм бил мъж и съм карал докрай .... с хондата като беше 1.6 NA съм карал с БМВ-та по 3.0 до 220++++ нищо ,че ме разтрелваха Предизвиквам всеки Фият , на който му стиска да дава газ на Бояна на 4-те км да няма оправдания завой , трафик и т.н. и да ви видя колко ви вървят машините !!!!!!
            Тез километри и те ли са така - "сериозно и трезво", м.. че ти си готов камикадзе ве приятел .... Викаш заставайте тука и ще се избиваме или ще избиваме нищо неподозиращи хорица, пътуващи в района ... да видим ся на кой по-му стиска.... Верно кажи с 250 возил ли си се до сега с тоз Шундай ако - да виж свържи се с Муамар Кадафи .... той щи каже как се става "герой"..качваш се в един истребител , премерваш се в друг - НАТО-вски и се блъскаш в него !!! Като чета къв опит си придобил с Шундая .... при Муамар неа да ти е трудно
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

tradiuli написа:
              Абе пич при положение,че не си искал 2-ри летящ защото спирачките ти загрели,от място си се счупил,аре кажи ми как ще са спирачките след 250км/ч и как въобще колата ще ти издържи на 4 километра с 250 :D :D :D Бил си този старт,но наистина се вижда,че си отвътре на завоя и даваш газ по рано Влизаш в буста доста по бързо Можеше да покажеш спорцменство и да дадеш на Орлин още един летящ за да затвърдиш победата-той отвътре и еднакав старт Никой тук не ти обиждаше колата как вървяла,ама с твойто ’’мнооооооооого бавна’’ тва един път да биеш некой с Бугати (защото той примерно забравил да натисне педала) и после няма се пускаш с бугати,че закво нали го биеш а тея 80-250 ти наистина имаш ли идея какво са 250км/ч?Или съдиш по километража на твойта?Апсолютно нормално е след 170км/ч да върна газта,колегата ти го каза бегай при Кадафи Пффф само такива като теб ги пишат по вестниците,спирачките ти загрели за 1 старт при 170 с Орлин,а при 250 си на последната страница на водещ всекидневник . Аз вчера съсипах едно БМВ е36 М3 пишеше отзад(макар да беше 316) така,че повече няма му се пускам,защото ми загряха маратонките и ми падна тонуса,пък и нали го бия и е ’’мноооооогооо бавеннн’’ закво да се хабя?
              Кара на сгъстен въздух

Коментар

Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турбото

Коментар

Няма какво да спорите с рибара , той найстина е камикадзе , Риба , признавам се за победен , ходи с други коли да се бягаш над 180 на мене това ми е лимита и над тази скорост ме е шубе , признавам си , сраха ме хваща , щото не съм безсмъртен а и имам да храня 3 деца все пак победата на всяка цена не е за мене казах ти аз съм драгаджиика , ако си силен на 400 те чакам на линията , ако си силен в друг диапазон , не си за мене Лек ден и успех с самоубисвените мисии дето ги мислиш
                  Power Under Pressure

Коментар

tradiuli написа:
                    Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турбото
                    само незнам Що за спортсмеска игра е това и какво доказаш че си по силен ли?? може и да си по силен ( това още не едоказано ) но си по бавен в ускорението , което също не е доказано щото се извади маркуча сега кой е по по най ти или аз , това ли е спора купи си гуми и ела да докажеш че и на 400 си бърз или силата ви е само в летящите Не каза че съм зле а каза че спирачките ти били прегря ли като ти виках Аре пак сега се извътраш че аз съм бил зле и за това не си искал )
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      tradiuli написа:
                      само незнам Що за спортсмеска игра е това и какво доказаш че си по силен ли?? може и да си по силен ( това още не едоказано ) но си по бавен в ускорението , което също не е доказано щото се извади маркуча сега кой е по по най ти или аз , това ли е спора купи си гуми и ела да докажеш че и на 400 си бърз или силата ви е само в летящите Не каза че съм зле а каза че спирачките ти били прегря ли като ти виках Аре пак сега се извътраш че аз съм бил зле и за това не си искал )
                      Казах ти че са ми чисто нови и не искам да тормозя докато не се разработят

Коментар

tradiuli написа:
                        Би ли ми обяснил отново ’’КОЛКО ПО-СЛАБО Е ПУНТОТО’’. Ти въобще чете ли коментара ми?На клипа не личи да е МНОООООГО ПО-СЛАБО , вижда се калник отпред от вътре на лек полегат завой и тръгване почти точно на секундата,ама с малко преди това.Това ли е старта по който съдиш,че пунтото е СУПЕР-МЕГА-ГИГА-УЛТРА слабо и не е за теб оооо велики повелительо на турбинирани фияти?Сигурен съм,че Орлин ще се пусне пак с теб,може да не е днес,но съм убеден в това колкото до повредата ти,маркуча на турбото след като е нещо малко ,защо не продължи и не го наказа ,а спря? Гледай обективно и си стягай скобата на маркуча преди следващия старт,че много път до Либия макар,че евентуално може да достигнеш скороста на светлината като след 3-та спре да ти боксува колата и да си по бързичко на помощ на Кадафи
                        Кара на сгъстен въздух

Коментар

CMAXHAT написа:
                          tradiuli написа:
                          Би ли ми обяснил отново ’’КОЛКО ПО-СЛАБО Е ПУНТОТО’’. Ти въобще чете ли коментара ми?На клипа не личи да е МНОООООГО ПО-СЛАБО , вижда се калник отпред от вътре на лек полегат завой и тръгване почти точно на секундата,ама с малко преди това.Това ли е старта по който съдиш,че пунтото е СУПЕР-МЕГА-ГИГА-УЛТРА слабо и не е за теб оооо велики повелительо на турбинирани фияти?Сигурен съм,че Орлин ще се пусне пак с теб,може да не е днес,но съм убеден в това колкото до повредата ти,маркуча на турбото след като е нещо малко ,защо не продължи и не го наказа ,а спря? Гледай обективно и си стягай скобата на маркуча преди следващия старт,че много път до Либия макар,че евентуално може да достигнеш скороста на светлината като след 3-та спре да ти боксува колата и да си по бързичко на помощ на Кадафи
                          Ти като си толкова сигурен в пунтото сложи някои лев на него и да застава !!!Повече спирам да пиша за това пунто конкретно !!! Ако иска Орлин да застава от място съм навит даже ама до края на 5-та караме !!!Сега чакам друг "уж" мноу бърз Фият ......

Коментар

tradiuli написа:
                            CMAXHAT написа:
                            tradiuli написа:
                            Ти като си толкова сигурен в пунтото сложи някои лев на него и да застава !!!Повече спирам да пиша за това пунто конкретно !!! Ако иска Орлин да застава от място съм навит даже ама до края на 5-та караме !!!Сега чакам друг "уж" мноу бърз Фият ......
                            Ходи се прибивай сам Ти искаш да се бягаш там където не те е страх а аз там където съм силен офицялната Дисциплина е 400 метра , всичко останало е в твойте фантазии за състезание ако си навит на 400 пиши , ако не остани си с здраве и Повераз нямам гуми за над 200 нито окачване , неми се мре успех ти желята и ако пипнеш тук там още може и до 400 да се бягаш с другите коликрай на спора от моя страна
                            Power Under Pressure

Коментар

Аз рядко пиша тук, ама наистина хюндаито тръгна по-рано, че и един калник напред. Това трябва да се повтори! Никакъв фиат не е паднал тук .
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Кефи ме как Рибока ви дразни , а вие палите мъжката...И защо не сложите на края на отсечката един който снима... да видим кой,кого?

Got nos?

Коментар

Working...
                                X