имам един френд с S8 той каза че е съгласен до 300 , ти навит ли си Риба , май тотално си укъсил с тия 250 щом ми отказваш драг , значи ходи си напрай другата кола , тая е зарежи че и без това не виждам в коя дисциплина може да се състезава , ното за дрифт дито за драг не става )) нито за корост че и 300 не може д авдигне а това че си мислиш ,че си по силен не те прави по бърз ) мисля че едни гуми нема да ри решат проблема ама ти си знаеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hyundai 1.5 12v vs Турбо фиати всякакви ........
Collapse
X
-
Знаете ли каква е разликата между мен и Вас ......... ,че аз говоря съвсем сериозно и трезво .... обаче видно вие няма с какво да отговорите и го избивате на майтап Готов съм да застана с всякакво превозно средство от движение да се пазят колите ...... обаче без насрани исторйй да се връща газта на по 160 !!!Аз винаги съм бил мъж и съм карал докрай .... с хондата като беше 1.6 NA съм карал с БМВ-та по 3.0 до 220++++ нищо ,че ме разтрелваха Предизвиквам всеки Фият , на който му стиска да дава газ на Бояна на 4-те км да няма оправдания завой , трафик и т.н. и да ви видя колко ви вървят машините !!!!!!
Коментар
-
tradiuli написа:Знаете ли каква е разликата между мен и Вас ......... ,че аз говоря съвсем сериозно и трезво .... обаче видно вие няма с какво да отговорите и го избивате на майтап Готов съм да застана с всякакво превозно средство от движение да се пазят колите ...... обаче без насрани исторйй да се връща газта на по 160 !!!Аз винаги съм бил мъж и съм карал докрай .... с хондата като беше 1.6 NA съм карал с БМВ-та по 3.0 до 220++++ нищо ,че ме разтрелваха Предизвиквам всеки Фият , на който му стиска да дава газ на Бояна на 4-те км да няма оправдания завой , трафик и т.н. и да ви видя колко ви вървят машините !!!!!!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
tradiuli написа:Знаете ли каква е разликата между мен и Вас ......... ,че аз говоря съвсем сериозно и трезво .... обаче видно вие няма с какво да отговорите и го избивате на майтап Готов съм да застана с всякакво превозно средство от движение да се пазят колите ...... обаче без насрани исторйй да се връща газта на по 160 !!!Аз винаги съм бил мъж и съм карал докрай .... с хондата като беше 1.6 NA съм карал с БМВ-та по 3.0 до 220++++ нищо ,че ме разтрелваха Предизвиквам всеки Фият , на който му стиска да дава газ на Бояна на 4-те км да няма оправдания завой , трафик и т.н. и да ви видя колко ви вървят машините !!!!!!Кара на сгъстен въздух
Коментар
-
Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турбото
Коментар
-
Няма какво да спорите с рибара , той найстина е камикадзе , Риба , признавам се за победен , ходи с други коли да се бягаш над 180 на мене това ми е лимита и над тази скорост ме е шубе , признавам си , сраха ме хваща , щото не съм безсмъртен а и имам да храня 3 деца все пак победата на всяка цена не е за мене казах ти аз съм драгаджиика , ако си силен на 400 те чакам на линията , ако си силен в друг диапазон , не си за мене Лек ден и успех с самоубисвените мисии дето ги мислишPower Under Pressure
Коментар
-
tradiuli написа:Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турботоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:tradiuli написа:Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турбото
Коментар
-
tradiuli написа:Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турботоКара на сгъстен въздух
Коментар
-
CMAXHAT написа:tradiuli написа:Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турбото
Коментар
-
tradiuli написа:CMAXHAT написа:tradiuli написа:Слушай са МОЙ да ти обясня ........... втори старт не исках ,защото видях колко по-слабо е пунтото и ми беше ясно какво ще се случи !!! А и полвинчати стартове не обичам ..... като ще се дава газ да се дава !На бояна ако иска може да караме тази вечер ама не да връща газта и да вика кантар са !! Кантар ама докато спре да ми буксува колата до края на 3-та ... после вижда ,че му припада колата на високите скорости и за това връща .... И да ти кажа много сериозно ми се счупи колата .... извади маркуча на турботоPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар