Един вече се престраши ..... чакам други Старт с whitepower punto http://www.youtube.com/watch?v=NfwoOQHpkj0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hyundai 1.5 12v vs Турбо фиати всякакви ........
Collapse
X
-
tradiuli написа:Двата фара на Пунтото станаха 1 в огледалото миYellow_Flash_Colorz_PDT_06 Риба , само едно не ми става ясно от всички клипове с Хюндая.... Как по дяволите а3-ката на Пешо те подминава така , при положение , че твоя болид си върви храбро ?! Иначе евала!
Коментар
-
x_X_x написа:tradiuli написа:Двата фара на Пунтото станаха 1 в огледалото миYellow_Flash_Colorz_PDT_06 Риба , само едно не ми става ясно от всички клипове с Хюндая.... Как по дяволите а3-ката на Пешо те подминава така , при положение , че твоя болид си върви храбро ?! Иначе евала!
Виж има клип като кара по мен и М3-ката лилавата там му е малко по-тегаво Не се оправдавам паднах ...... сега ще ме подмине пак , но не чак толко
А от 15 дена Хюндая е вече с нов мотор .... по-здрав и като ми гръмне турбото ще сложа един 28rs имам на балкона и ще покана Пешо на реванш
Коментар
-
Re: Hyundai 1.5 12v vs Турбо фиати всякакви ........
tradiuli написа:Един вече се престраши ..... чакам други Старт с whitepower punto http://www.youtube.com/watch?v=NfwoOQHpkj0оправи си шундая и тогава пак ела да ти покажа как се стартира
читър си ти рибок , ама втори път на номерата няма да ти се дам ще четеш задния ми номер
Power Under Pressure
Коментар
-
Re: Hyundai 1.5 12v vs Турбо фиати всякакви ........
WhitePower написа:tradiuli написа:Един вече се престраши ..... чакам други Старт с whitepower punto http://www.youtube.com/watch?v=NfwoOQHpkj0оправи си шундая и тогава пак ела да ти покажа как се стартира
читър си ти рибок , ама втори път на номерата няма да ти се дам ще четеш задния ми номер
Другият път вада 100-те кила товар и пак ще караме да видиш колко ще е грозно ....... ,а ти май няма какво да вадиш вече :D :D :D :D :D
Коментар
-
WhitePower написа:читър , гледай пак само да не се извади некой турбо пър барабар с 100 килана летящ вървим до 160 наравно ама имаше кола ако беше смел навъщане пак щях да те опитам
) ама нещо се оправдаваше май
)ела ми ти на 400 ама гледай пак да не се чупиш
и пак да ми се оправдаваш
Обаче ти ако си Рацер ..... и са ти ясни нещата ..... ти е ясно ,че силните коли се познават при стартовете от движение
Така ,че ако искаш да видим коя кола е по-силна , а не коя какви гуми има заставай 60-250 и ако паднеш под 50 метра го считам за загуба !!! Съгласен ли си ? Утре на Бояна ? Ако не ..... да застава друг Фият и те така
Коментар
-
tradiuli написа:WhitePower написа:читър , гледай пак само да не се извади некой турбо пър барабар с 100 килана летящ вървим до 160 наравно ама имаше кола ако беше смел навъщане пак щях да те опитам
Обаче ти ако си Рацер ..... и са ти ясни нещата ..... ти е ясно ,че силните коли се познават при стартовете от движение
Така ,че ако искаш да видим коя кола е по-силна , а не коя какви гуми има заставай 60-250 и ако паднеш под 50 метра го считам за загуба !!! Съгласен ли си ? Утре на Бояна ? Ако не ..... да застава друг Фият и те така
+ туй колата на бялата сила е .... как беше 13 и нам колко кубика и 8 клапана, а твойта може да е с повече кубици или клапани и .... не е честно...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:tradiuli написа:WhitePower написа:читър , гледай пак само да не се извади некой турбо пър барабар с 100 килана летящ вървим до 160 наравно ама имаше кола ако беше смел навъщане пак щях да те опитам
Коментар
-
2000 20v turbo написа:tradiuli написа:WhitePower написа:читър , гледай пак само да не се извади некой турбо пър барабар с 100 килана летящ вървим до 160 наравно ама имаше кола ако беше смел навъщане пак щях да те опитам
+ туй колата на бялата сила е .... как беше 1300 и нам колко кубика и 8 клапана, а твойта може да е с повече кубици или клапани и .... не е честно...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
Коментар
-
tradiuli написа:2000 20v turbo написа:tradiuli написа:WhitePower написа:читър , гледай пак само да не се извади некой турбо пър барабар с 100 килана летящ вървим до 160 наравно ама имаше кола ако беше смел навъщане пак щях да те опитам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар