От цялата патаклама едно не разбрах...с какъв двигател е Е46тицата?
325I
Питам, защото стават недоразумения...някакво турбо купе се беше пускало с Ford Shelby GT500 с автоматична скоростна...че и 2 коли му взел Тук при нас е пълно с 325тици М52ТУБ20
Аз що ли си мисля, че ако качиш хора при теб, да си изравните теглата, Матей ще ти уйдиса на акъла Че той е все пак 115 коня и с 250 кила над теб.
Тогава да не лае с кучетата още оправдания?
аз пък що ли си мисля че ако измъкнем кабела на 5-тия цилиндър на ХГТ-то,тогава ще му уйдиса на акъла... :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
От цялата патаклама едно не разбрах...с какъв двигател е Е46тицата?
325I
Питам, защото стават недоразумения...някакво турбо купе се беше пускало с Ford Shelby GT500 с автоматична скоростна...че и 2 коли му взел Тук при нас е пълно с 325тици М52ТУБ20
Между шелби и мустанг май има разлика?и между две коли и два тира,потърси си в старите постове където си писал.ама какво да ти обеснявам за бмвтата ти ги знаеш повече от мен
Пусни се с Фиат Купе 2.0 16в Т и ще видиш колко върви стоково М54Б25(E46 325i). А за мустанга, някой в скайпа ми разправяше ,че бил Шелби и упорито спореше за това, може и да не си бил ти.
Пусни се с Фиат Купе 2.0 16в Т и ще видиш колко върви стоково М54Б25(E46 325i). А за мустанга, някой в скайпа ми разправяше ,че бил Шелби и упорито спореше за това, може и да не си бил ти.
Преди доста време се пусках с 2 16 т с чип и паднах с кола и малко тъй,че не си подготвен тук
Коментар