Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам Браво ХГТ,Астра С20ХЕ,Голф 2.0 и други до 170кс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DJ_STIVAN написа:
    Вади 300лв на капака и идвам. Няма да се разкарвам 300 киометра само да ти разпукам умрялото браво.......Ако искаш, ще вземас мен и читав дебитомер да ти услужа... та да е по чесно
    а неква турбинка немаш ли така в повече да му услужиш..за да е още по-чесно....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
      DJ_STIVAN написа:
      Вади 300лв на капака и идвам. Няма да се разкарвам 300 киометра само да ти разпукам умрялото браво.......Ако искаш, ще вземас мен и читав дебитомер да ти услужа... та да е по чесно
      а неква турбинка немаш ли така в повече да му услужиш..за да е още по-чесно....
      той да вземе и да му кара колата освен

Коментар

А клипчета от поражението на "предизвикващия" няма ли? Че гледам тука се надухва на турбо купета...
        '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
        Powered by VRPerformance

Коментар

dimitrachko написа:
          DJ_STIVAN написа:
          Dimitrichko с тва умряло браво ли предизвикваш 170 коня клио или пък 150 коня ГСИ Надявам се след поражението да си стъпил здраво на земята и вече да гледаш реално на нещата!
          това умряло браво е с преебан дебитомер като си голямо газарче ела да се пробваме а
          А ве ей въшка вземи се успокой малко!!! Не се пали толкова!!!. Вчера ми взел книшка и неска рейсър, баща му докарал някав гроб който никаде не го искат и сега мнго вървяло ти като си се возил само на каруцата на дядо си кво няма да върви ве смешка!!! Развален дибитомер еми вземи го смени или ти снемяш направо колата щото нямаш 300лв. за дибитомер и много си се оплашил? Поне напиши в темата за колата че и е развален дибитомера, аман от пръдлювци с бързи ХГТ-та. Единственото наистина повървяващо ХГТ е на СУКИ, но той може да си го кара както трябва.Човека ти каза слагай 300лв. като си отворен или пак ще ми се разбягате като пилета. Плачеш пак за БАН приятелче. По горе в темата написах на такива като тебе какво да правят с бакшишите на светофара.
          ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
          Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

The End Само за президент е това момче,ей ако има кой да го издигне ще гласувам за него!!
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

А ве ей въшка вземи се успокой малко!!! Не се пали толкова!!!. Вчера ми взел книшка и неска рейсър, баща му докарал някав гроб който никаде не го искат и сега мнго вървяло ти като си се возил само на каруцата на дядо си кво няма да върви ве смешка!!! Развален дибитомер еми вземи го смени или ти снемяш направо колата щото нямаш 300лв. за дибитомер и много си се оплашил? Поне напиши в темата за колата че и е развален дибитомера, аман от пръдлювци с бързи ХГТ-та. Единственото наистина повървяващо ХГТ е на СУКИ, но той може да си го кара както трябва.Човека ти каза слагай 300лв. като си отворен или пак ще ми се разбягате като пилета. Плачеш пак за БАН приятелче. По горе в темата написах на такива като тебе какво да правят с бакшишите на светофара.[/quote]уплашихте колегата ! Той толкова надъхан , а пък вие му убихте ентусиазма, взе да продава бързото ХгТ/с дефектирал дебитомер/ А пък в темата колата била без забележка, но както и да е п.п Много ми е интересно само как се търпи такова отношение . Мили модератори МОЛЯ обърнете внимание на системните обиди и заплахи от страна на колегата със "SUPER HGT’’-то Той поне е разбрал че не всичко с 5 цилиндъра "лети "

Коментар

R1d3r написа:
                Браво пичове Г/д добре се получи въпреки студа :D и гадните ушеви ...аз си отнесох едно актче да си имам :D axaxНа колегата smokie хгт-то явно е в най-добра кондиция ...ма брат т’ва е щото си резнал калника хахаха Евала ))
                Е сигурно е заради него:D. Айде ще ви кажа ква ми е тайната момчета, нарича се 96 Extra force . Просто има голяма разлика във вървежа на мойто ХГТ с тоя бензин. Определено ме изненада приятно колега, като видях, че си без задна седалка и празен багажник. Тряяше да ти покажа ква тежест има в моя:D. Определено куките дойдоха заради оня с БМВ-то. В тва няма съмнение. То ако не покажеш колко ти се върти бавареца се едно не караш такъв :D . Айде другия уикенд вече на Бояна да се съберем, ма нека дойдат и други колеги с Фиатки да е интересно. Ако има сбирки драйскайте ЛС да не се сърдят модераторите на форума
                Bravo HGT

Коментар

sUkI написа:
                  Дайте да гледаме "гонките" и на кой му е най-бързото да идвам и да се слагаме на пари?
                  Ееее брат, твойто явно е с доста доработки, та чак на пари да се пробваме, ма ако имаш път към София, за спорта винаги съм навит. След 10000км ще сменям ремъци и ролки, и сменям вариатора, може па да земе да полети:D. То е ясно, че ше падна, ма ми е интересно с колко
                  Bravo HGT

Коментар

smokie написа:
                    R1d3r написа:
                    Браво пичове Г/д добре се получи въпреки студа :D и гадните ушеви ...аз си отнесох едно актче да си имам :D axaxНа колегата smokie хгт-то явно е в най-добра кондиция ...ма брат т’ва е щото си резнал калника хахаха Евала ))
                    Е сигурно е заради него:D. Айде ще ви кажа ква ми е тайната момчета, нарича се 96 Extra force . Просто има голяма разлика във вървежа на мойто ХГТ с тоя бензин. Определено ме изненада приятно колега, като видях, че си без задна седалка и празен багажник. Тряяше да ти покажа ква тежест има в моя:D. Определено куките дойдоха заради оня с БМВ-то. В тва няма съмнение. То ако не покажеш колко ти се върти бавареца се едно не караш такъв :D . Айде другия уикенд вече на Бояна да се съберем, ма нека дойдат и други колеги с Фиатки да е интересно. Ако има сбирки драйскайте ЛС да не се сърдят модераторите на форума
                    Аз съм навит за бояна казвайте само ден и час

Коментар

smokie написа:
                      sUkI написа:
                      Дайте да гледаме "гонките" и на кой му е най-бързото да идвам и да се слагаме на пари?
                      Ееее брат, твойто явно е с доста доработки, та чак на пари да се пробваме, ма ако имаш път към София, за спорта винаги съм навит. След 10000км ще сменям ремъци и ролки, и сменям вариатора, може па да земе да полети:D. То е ясно, че ше падна, ма ми е интересно с колко
                      с повече от 3 коли

Got nos?

Коментар

Аз бих се пробвал с колегата, автор на темата. От Люлин съм (демек наблизо). Колата ми е Алфа 33 1.7 с 2 двойни карбуратора. Може би ще падна, но ми е интересно. Досега не съм се пускал с Браво HGT, само с Алфи.

Коментар

Working...
                        X