Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Strada Abarth 130TC VS. Citroen Saxo VTS-16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

карайте си смърделите, не се къпете и цял ден стойте във форума
    leave something of the happiness you bring

Коментар

Абе човек ти четеш ли какво ти пишат колегите и какво те питат ? И защо когато някой те пита на колко си години не отг????? Винаги като стани дума за браво 1.9 жтд срещу каквото и да е все бравото щяло да бие и ти на повечето от колите си им правил някви големи ластици , а няма и една твоя тема в която ти да се дърпаш и да биеш дори и лада ? Щеше да има някви снимки ... какви не се знае ... и накрая почваш да говориш за някви смърдели , и за къпането на хората , какво стана със снимките .... за кви смърдели говориш... колата ти неприятно ли мирише , от каде знаеш кой колко често си взима душ .. или по себеси си правиш изводи ??? Като си пуснал тема да има развитие снимки клипове и то поне да са твой не на някой си там твой авер или просто на някой който даже не го познаваш !
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        Съдейки по това е на 12. Думата "смърдел" не я бях чувал от 3-4 клас някъде. НЯма нужда май да го обсъждаме повече.
        '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
        Powered by VRPerformance

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
          Според мен се мислиш за нещо "повече" от сички останали в форума, и нямаш никакво уважение към съфорумците.
          Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

То момченцето беше писало в една тема за японската си бегачка/снимките чужди/,и като го хванаха неподгодвен третокласник имаше някакво такова обяснение.............-аз не бях там,само съм чувал,ядин друг ми каза,не видях,ама така си мисля ,и т.н.
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
              То момченцето беше писало в една тема за японската си бегачка/снимките чужди/,и като го хванаха неподгодвен третокласник имаше някакво такова обяснение.............-аз не бях там,само съм чувал,ядин друг ми каза,не видях,ама така си мисля ,и т.н.
              Именно!!!Според мен такива хора нямат място във форума!!!И за да не се счита за спам...За гонката има много неизвестни...Саксото е лекичко и върви много добре ,дори и сток...Към Ритмото нямам конкретни наблюдения ,но съм останал с впечатление ,че са си резачки...Така че ,докато не се пуснат двете коли не можеш да кажеш как ще свърши гонката...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Точно заради такива тапаци дето нямат бан като тоя малоумник браво 1.9 жтд спрях да чета форума....
                GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Абе оставете го тоя ... колега 18 имаш ли поне Мен лично ме съмнява, пък и да имаш вече се съмнявам дали и Браво имаш
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

цд

Айде престанете вече всички
                    Nissan Primera 1.6 16v P11
                    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: цд

kantarev написа:
                      И защо ?Досега се въздържах да пиша в темата,но колега точно твоя пост ме накара да напиша няколко реда,понеже е не на място!Няма пост на "този" юзър "Bravo 1.9 JTD" който да не ме дразни(поне лично мен),явно целта му е да подкопава форума,защото конструктивни постове от него няма За да не съм оффтопик,лично смятам че Ритмото ще има превес.Колегите които смятат че Саксото е леко,явно забравят че Ритмото не е от най-тежките също
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Re: цд

ivanko_rs написа:
                        kantarev написа:
                        И защо ?Досега се въздържах да пиша в темата,но колега точно твоя пост ме накара да напиша няколко реда,понеже е не на място!Няма пост на "този" юзър "Bravo 1.9 JTD" който да не ме дразни(поне лично мен),явно целта му е да подкопава форума,защото конструктивни постове от него няма За да не съм оффтопик,лично смятам че Ритмото ще има превес.Колегите които смятат че Саксото е леко,явно забравят че Ритмото не е от най-тежките също
                        Защото само клепаме темата ,пък и няма смисъл да се занимаваш с някой който те дразни Отпуснете малко нервитеТова Саксо върви доста ,ма си мисля че ритмото е расов бегач също ,така че всичко зависи от килата и жокерите
                        Nissan Primera 1.6 16v P11
                        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Ако няма какво да пишете по темата - да я заключвам?

Коментар

Ами то така или иначе гонка няма да има ,така че лично аз смятам ,че тази тема е ненужна...
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ogi28b написа:
                              Ако няма какво да пишете по темата - да я заключвам?
                              Аз лично съм съгласен да и се тури кофара.Имам предложение към модовете,да се въведе ограничение за пускане на такива теми.По-точно тема се пуска ако има гонка.Ако няма до 7 дни примерно ,и се слага катинара.Така си мисля че ще се пресекат малко безсмислените теми които пълнят този раздел.
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

v1per написа:
                                Точно заради такива тапаци дето нямат бан като тоя малоумник браво 1.9 жтд спрях да чета форума....
                                И аз съм на твоето мнение,колега

Got nos?

Коментар

Working...
                                X