карайте си смърделите, не се къпете и цял ден стойте във форума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Strada Abarth 130TC VS. Citroen Saxo VTS-16v
Collapse
X
-
Абе човек ти четеш ли какво ти пишат колегите и какво те питат ? И защо когато някой те пита на колко си години не отг????? Винаги като стани дума за браво 1.9 жтд срещу каквото и да е все бравото щяло да бие и ти на повечето от колите си им правил някви големи ластици , а няма и една твоя тема в която ти да се дърпаш и да биеш дори и лада ? Щеше да има някви снимки ... какви не се знае ... и накрая почваш да говориш за някви смърдели , и за къпането на хората , какво стана със снимките .... за кви смърдели говориш... колата ти неприятно ли мирише , от каде знаеш кой колко често си взима душ .. или по себеси си правиш изводи ??? Като си пуснал тема да има развитие снимки клипове и то поне да са твой не на някой си там твой авер или просто на някой който даже не го познаваш !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
То момченцето беше писало в една тема за японската си бегачка/снимките чужди/,и като го хванаха неподгодвен третокласник имаше някакво такова обяснение.............-аз не бях там,само съм чувал,ядин друг ми каза,не видях,ама така си мисля ,и т.н.Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
BUMAR написа:То момченцето беше писало в една тема за японската си бегачка/снимките чужди/,и като го хванаха неподгодвен третокласник имаше някакво такова обяснение.............-аз не бях там,само съм чувал,ядин друг ми каза,не видях,ама така си мисля ,и т.н.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: цд
kantarev написа:Айде престанете вече всичкиPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Re: цд
ivanko_rs написа:kantarev написа:Айде престанете вече всичкиNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Ами то така или иначе гонка няма да има ,така че лично аз смятам ,че тази тема е ненужна...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ogi28b написа:Ако няма какво да пишете по темата - да я заключвам?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар