Що бе колеги вижте кво е забавно.... Стои някой хлапак пред компа, бърка си в нослето и се чуди как да покаже, че е прочел в нета и научил наизуст още една марка автомобили ...... Тум една тема - нам кво си срещу нам кво и ся почват умнизми.... Едното било с повече коне, другото с повече момент, едното било по-леко, другото по- тежко, на едното му влияели звездите, на другото слънчевите изригвания .......Елем пък ако са включат и тунинг познания ......... Как на еди си коя кола "мортисиорите" и били "на газ" и "акулуматора" нам си кво, за "кремъчни" съединители съм чел пак тука....... Не е ли забавно :D Като се включих с първия си пост в таз тука тема имах идейка точно в таз посока да нахъсам автора и и "капацитетите" и да се забавляваме Пък Вие ..... И сега да изключа малко сарказма:Ако въобще има някакъв смисъл да се поддържа раздел с такава тематика си мисля, че клипчето трябва да предхожда "умнизмите" ! Например: - Ето колеги бях в неделя еди си къде - Калояново, Божурище, Сливен, Дупница, магистрала и т.н. премерихме си п.шките с някой си, мойта кола /марка и модел/ с еди си ква кола и вижте какво стана! Я дайте мнение сега що така според Вас ?!?Тогава може да се види и чуе кой как му върви колата, кой колко не го слуша главата, кой как върви, кой как бръмчи....Ама ако недай боже стане така ще си лиша от хумуристичното четиво, което често откривам тук, а и май не само аз влизам тук, за да се посмя и от таз гледна точка биха понамалели посещенията.......май! А бе не знам има си началство форума - да му мисли! Просто обаче, ако някой от началството си мисли, че този раздел е сериозен ...... /Освен на Роман темата и още 1-2 макс/ - всичко друго е смях :D Измисля ме си две марки и а кажете сега и така ...найси страници тема без клип, без сверка.... - пръсточесане!Ай лека нощ на всички рацери и на автора на настоящата тема -моя приятел Браво 1,9 ЖТД
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Strada Abarth 130TC VS. Citroen Saxo VTS-16v
Collapse
X
-
в youtube.com има клипчета, вие нали там ги гледате и после обсъждаме хахаха, и интернет сайтовете много ги гледате там всичко е достоверно на 20 години съм 91г. 21 януари, вие като сте на по 40 ви личи определено още тежкия ботуш на комунизма ви тежи ахахахахиначе по темата питах защото спорих с един уш голям рейсър, а не може да кара, мислта ми беше от техническа гледна точка при еднакви коне и при еднакво добри шофьори кое ще е отпред, кой мотор се развърта по-бързо, кой има повече динамика и така, и двете са малолитражни убийци, лично аз предпочитам Ритъма, щото знаем всички едно време италянските какви разпилници бяха преди да се намесат ЕКО нормите и разни Евро 2, Евро 3... дет е*аха майката на вървежаleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Абарта май е 2000 кубика. Не е чак такава малолитражка. Има малко повечко коне от лъвчето, горе-долу същите килограми е, но пък е на 20+ години, да не кажа 25.. Не знам дали има жив Абарт по нашите ширини, но ако има, определено бих заложил на него! Впечатляваща машинка е, макар и вече доста вехта като технология.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Що бе колеги вижте кво е забавно.... Стои някой хлапак пред компа, бърка си в нослето и се чуди как да покаже, че е прочел в нета и научил наизуст още една марка автомобили ...... Тум една тема - нам кво си срещу нам кво и ся почват умнизми.... Едното било с повече коне, другото с повече момент, едното било по-леко, другото по- тежко, на едното му влияели звездите, на другото слънчевите изригвания .......Елем пък ако са включат и тунинг познания ......... Как на еди си коя кола "мортисиорите" и били "на газ" и "акулуматора" нам си кво, за "кремъчни" съединители съм чел пак тука....... Не е ли забавно :D Като се включих с първия си пост в таз тука тема имах идейка точно в таз посока да нахъсам автора и и "капацитетите" и да се забавляваме Пък Вие ..... И сега да изключа малко сарказма:Ако въобще има някакъв смисъл да се поддържа раздел с такава тематика си мисля, че клипчето трябва да предхожда "умнизмите" ! Например: - Ето колеги бях в неделя еди си къде - Калояново, Божурище, Сливен, Дупница, магистрала и т.н. премерихме си п.шките с някой си, мойта кола /марка и модел/ с еди си ква кола и вижте какво стана! Я дайте мнение сега що така според Вас ?!?Тогава може да се види и чуе кой как му върви колата, кой колко не го слуша главата, кой как върви, кой как бръмчи....Ама ако недай боже стане така ще си лиша от хумуристичното четиво, което често откривам тук, а и май не само аз влизам тук, за да се посмя и от таз гледна точка биха понамалели посещенията.......май! А бе не знам има си началство форума - да му мисли! Просто обаче, ако някой от началството си мисли, че този раздел е сериозен ...... /Освен на Роман темата и още 1-2 макс/ - всичко друго е смях :D Измисля ме си две марки и а кажете сега и така ...найси страници тема без клип, без сверка.... - пръсточесане!Ай лека нощ на всички рацери и на автора на настоящата тема -моя приятел Браво 1,9 ЖТДEX DELTA 1.9TDS
ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:в youtube.com има клипчета, вие нали там ги гледате и после обсъждаме хахаха, и интернет сайтовете много ги гледате там всичко е достоверно на 20 години съм 91г. 21 януари, вие като сте на по 40 ви личи определено още тежкия ботуш на комунизма ви тежи ахахахахиначе по темата питах защото спорих с един уш голям рейсър, а не може да кара, мислта ми беше от техническа гледна точка при еднакви коне и при еднакво добри шофьори кое ще е отпред, кой мотор се развърта по-бързо, кой има повече динамика и така, и двете са малолитражни убийци, лично аз предпочитам Ритъма, щото знаем всички едно време италянските какви разпилници бяха преди да се намесат ЕКО нормите и разни Евро 2, Евро 3... дет е*аха майката на вървежаEX DELTA 1.9TDS
ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing
Коментар
-
lancione написа:Bravo 1.9 JTD написа:в youtube.com има клипчета, вие нали там ги гледате и после обсъждаме хахаха, и интернет сайтовете много ги гледате там всичко е достоверно на 20 години съм 91г. 21 януари, вие като сте на по 40 ви личи определено още тежкия ботуш на комунизма ви тежи ахахахахиначе по темата питах защото спорих с един уш голям рейсър, а не може да кара, мислта ми беше от техническа гледна точка при еднакви коне и при еднакво добри шофьори кое ще е отпред, кой мотор се развърта по-бързо, кой има повече динамика и така, и двете са малолитражни убийци, лично аз предпочитам Ритъма, щото знаем всички едно време италянските какви разпилници бяха преди да се намесат ЕКО нормите и разни Евро 2, Евро 3... дет е*аха майката на вървежаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:като гледам карате само яки коли 1.6 16 клапанаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ти па вчера я взе,днеска вече на гонки я пускаш.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:S.W.A.T. написа:от малка трябва да се учиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар