много се чудих между тези два автомобила, според вас кой ще е напред ?пп. да кажем че Пижо е със подобрения до към същите коне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Strada Abarth 130TC VS. Citroen Saxo VTS-16v
Collapse
X
-
Кой е "Пижо"? В заглавието не се ли говори за Фиат и за Ситроен Иначе - интересна тема От мен глас за Фиата И представа си неам от двата автомобила, ама съм фиатаджия - сектант!Ти междувременно как мислиш ще се развият нещата....щото знаеш какъв е тунинга евентуално и на двете "бигачки" Междувременно я дай подробности около него /тунинга де/ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
-
Ми то Пежо/Ситроен се тая мисълта ми беше, че Ритмо-то е стоково в момента се подготвя за тайм атак ще пусна снимки по натам, внос от Белгия, няма нищо правено по него , ако са с еднакви коне и аз съм за Ритъма :P, щото знаеме че по-развъртащите се мотори от италянските няма, даже и японеца е скопен пред негоleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:много се чудих между тези два автомобила, според вас кой ще е напред ?пп. да кажем че Пижо е със подобрения до към същите конеBravo 1.9 JTD написа:Ми то Пежо/Ситроен се тая'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
ivanko_rs написа:Roman написа:Ситроен и Пежо е едно и също викаш Все едно ауди и бмв'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
"Щои" спряло развитието и на таз темичка Браво ЖТД-то се впусна в култови коментари по две теми, ама кофти ся развиват нищата по тях .... Те - едната я заключиха тъкмо да разберем как комънрайл-а бил "хамериканска раота" и греда... Тука пък никой не пише.....Към автора на темата:Колега, кажи кво е пипано на "Пижо", че ма кефи как ги чаткаш нещата ...... мое да почерпим някоя идея или пък да научим некое ново "хамъриканско нововъведение"И друго нещо ми стана интересно! Кво прайш по цял ден из сервизите.... Искрено се надявам да не си МасторТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:с коли се занимавам даже утре ше ви постна снимка на блока на ЖТД- Cummins (щамповано) да няма после, ама ние не разбрахме,ние такова просто много от хората тук са технически неограмотени и с рискова ситуиация на дестибуларния апарат'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM