Колега да не пускам нова тема, и на мен ми стана инт и реших да пробвам до 180 с вече заминалия ми съедините, резултата е доволно според мен http://www.youtube.com/watch?v=ikwVQ...layer_embedded
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в - Ускорение от 0-180 км/ч
Collapse
X
-
Xanos написа:До тук свестна генерация, малко аванс на всмукателния и изпускателния, интейк.. и горе долу това е. Предстоят порт & полиш като посъбера някой лев и накрая един свестен чип. Обаче редом с тва оправям оптиката и се затруднявам, за тва на степени става всичко. Все пак живеем в България. В началото като си взех колата всяка двулитрова Вектра с ц20не под капака ме правеше див и щастлив. Сега при гонка с въпросната вектра различни при това разликите са влакови композиции в моя ползаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
ускорението до 100км изобщо не е мерител за това как върви една колазащото след 100км/ч разликата става брутална и грознапо мощните коли имат по дълги скорости а малолитражките по къси скорости с който ускоряват добре до 100км/чето и един показателен клип голф вр6 срещу поло 1.3 с доработки и къса кутияhttp://vbox7.com/play:8e19c745 до 100 км/ч полото е отпред,но на 400м изостава на 120 метра зад голфа
Коментар
-
Най-якто е че когато сменя предавките не го прави рязко... Това Браво го презнавам!!! други биха откъснали лоста при Шифта....FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Да попитам собственика на автомобила дали му вярва на този уред наречен километропоказател в автомобила.При това показание от около 180 км/ч може да има грешка от около +20 км/ч. на показанието т.е. показание 180 действително 160-165Засичал ли си автомобила с друга техника най-простото примерно GPS?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар