Здравейте колеги! Реших да се похваля и аз с ускорението на моята кола. Приемам съвети/критики без проблем. Колата е 1.6 103 коня с късата скоростна кутия и с жокерчета В заводски вид колата е 11,2 до 100, в момента ги правя за около 8 секунди. http://vbox7.com/play:b0fc3c33Да не забравя да отбележа, че пътя на който е правен клипа е напълно прав. Който е бил в Петрич знае отсечката.. от ЖП прелеза посока Бензиностанция Еко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в - Ускорение от 0-180 км/ч
Collapse
X
-
До тук свестна генерация, малко аванс на всмукателния и изпускателния, интейк.. и горе долу това е. Предстоят порт & полиш като посъбера някой лев и накрая един свестен чип. Обаче редом с тва оправям оптиката и се затруднявам, за тва на степени става всичко. Все пак живеем в България. В началото като си взех колата всяка двулитрова Вектра с ц20не под капака ме правеше див и щастлив. Сега при гонка с въпросната вектра различни при това разликите са влакови композиции в моя ползаI NEED SPEED!
Коментар
-
Trojaneca написа:Да биеш Вектра Ц20КСЕ с тия ти модификации...колега, малко несериозно звучи изказването ти.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Trojaneca написа:Да биеш Вектра Ц20КСЕ с тия ти модификации...колега, малко несериозно звучи изказването ти.I NEED SPEED!
Коментар
-
Xanos написа:о е факт, че съм попаднал на много запазен мотор и върви прекрасно даже и с тия модификации. Ако имаш представа колко са около 3 секунди надоло в ускорение до 100 км в час няма да говориш така. Возил ли се някога в браво 1.6 .. качи се и виж дали има разлика в ускорението с тва на клипа k: Ц20ХЕ е 150 коня и с такава вектра никога не съм се пускал..3.0CRD
Коментар
-
Re: Браво 1.6 16в - Ускорение от 0-180 км/ч
Xanos написа:Здравейте колеги! Реших да се похваля и аз с ускорението на моята кола. Приемам съвети/критики без проблем. Колата е 1.6 103 коня с късата скоростна кутия и с жокерчета В заводски вид колата е 11,2 до 100, в момента ги правя за около 8 секунди. http://vbox7.com/play:b0fc3c33Да не забравя да отбележа, че пътя на който е правен клипа е напълно прав. Който е бил в Петрич знае отсечката.. от ЖП прелеза посока Бензиностанция ЕкоАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар