Здравейте колеги, имам един приятел с ауди а4 1.9 110 с чип, вика че му е бил 145коня колата, запазена е колата, с изчистено турбу сичко..... та искаме да направим гонката, според вас какъв ши е крайния резултат ?http://www.youtube.com/watch?v=5bV6Ocv7Yow ето и клипче за моето ускорение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.9jtd vs a4 1.9tdi110+
Collapse
X
-
на дълго ми е пределно ясно, че нямам и малак шанс, на късо се пробвахме 2 пъти, (ся като жена ши са оплача :Д) но 1вия път просто ми звана телефона преди старта и потеглих след него, достигнах го но пред мен излезна автомобил, и на равно бяхме, на 2рия пат неуцелих 2ра и беше малко преди мене на финала, и така....но сега ми боксува съединителя и след смяната пак ще се пробваме, но на място кадето няма мн движение, че и на 2та пати имаше коли пред нас......Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Alex_RT написа:Незнам какво е разстоянието, но според мен ако фиатката е 80 к.с. , не си прави труда , Аудито вади големия черпак и ти "сипва" смело, та било то дори и без подобрения.Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
То ние даже се дърпахме 2 пати колега, но като сменя съединителя тогава пак ще се дърпаме и ши има клипче А знам че са добри тези двигатели, но голфа е по-лек ит а4-ката+тва е комби аудито, но иначе и ние имам шаран 110 коня, казвам ти 0-100 ги прави за 14-15 секунди, и има мн разлика колко тожи возилотоFiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
emzo написа:При теб всичко свършва след един ремап (е почти де), докато при едно ТДИ възможностите са неограничени
Коментар
-
Емо JTD-то със сигурност има повече мегдан. За TDI-тата просто доста хора в чужбина са се наляли с бая голяма сума пари и са написали рецептата във форумите, а на нас ни се налага да откриваме топлата вода.PS: Тунинга на дизел на VW има чувството че излиза колкото на турбо бензин, а резултатите в повечето пъти не са като при турбо бензина, което от своя страна до голяма степен обезмисля дизел тунинга.PS2: проблема с маховика го има при всички, не само при ФИАТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар