Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cici написа:
    бла бла бла ...начетох се на сичко ...ама не и по темата !! Риба, бързи турбо фиари НЯМА !!!
    Естествено че няма бързи "ФИАРИ", даже за първи път ги чувам.Защо си мислиш че бързината се изчерпва с едни 400м
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
      не бягам не съм казал че приемам нито съм казал отказвам знам го момчето живее до нас проблема е никакъв вие си гледайте вашите стартовете не нашите
      Ти нямаш кола ве колега.
      ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
      Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

И майка ти викаше че немам пи*ка ама що стана та не вечерааме
        leave something of the happiness you bring

Коментар

Пожелавам ти да НЕ те застигнат всичките клетви които съм ти хвърлил скъпи приятелю, няма да ти ги пиша тук защото имам доста предопреждения заради такива сладури като тебе. През ден съм в София и знам каде се подвизаваш моли се на майчицата ти да не те срешна някаде. Бил ли си скоро изнасилван? Защото имам намерение да ти порна д.пенцето. Напълно сериозно ти говоря котенце!!!
          ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
          Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

колега недей !! ща осъдат за педофилия !

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

ivanko_rs написа:
              cici написа:
              бла бла бла ...начетох се на сичко ...ама не и по темата !! Риба, бързи турбо фиари НЯМА !!!
              Естествено че няма бързи "ФИАРИ", даже за първи път ги чувам.Защо си мислиш че бързината се изчерпва с едни 400м
              ..някаде да съм споменал нещо за 400м.... нещо си недоскив !?

Коментар

cici написа:
                ..някаде да съм споменал нещо за 400м.... нещо си недоскив !?
                Ами колко,1км,5км или 30км докато успеете да си напълните километражите Ако не разбра от предния ми пост исках да кажа че бързината на един автомобил не се изчерпва с даване на газ по права линия,или така наречения драг

Коментар

да ле много ясно,ама баси спама в тая тема дето стаа!!!7 страници и К*р... баси зора ,баси фиятите !!!секи пише : ее ако беше от еди- кой си град,ма ся немога,колата тва, колата онва,бензина ми е малко ,нямам гуми, не че нещо ама семкаджиска работа ! поздрави

Коментар

май не трябваше да предлагам старт на jtd-то.двамата са баннати за глупости.
                    bravo 1.6

Коментар

bassssa написа:
                      май не трябваше да предлагам старт на jtd-то.двамата са баннати за глупости.
                      Колега,ти не разбра ли че предложения за "гонки" по пътната мрежа на странате НЕ се толерират,за тях си има определени места.Освен това наричаш правилата на форума "глупости" ,така ли да го разбираме

Коментар

Старт ще има на пистата в Сливен ,гледам колегата е дал заявка за там.
                        NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/privmsg.php...=read&p=713644 Глейте ся приказки от "приятел" - баннатия ми приятел "Браво ЖТД" - на ЛС.... Тъкмо щях да питам Муфа - та да ми подскаже къде се подвизава тоз юнак по София ..... те баннали и него Не че нещо ама щях да отида да се запознаем и да му кажа, че приятелите не си говорят така Нищо така поне с тоз бан ще има възможност юнака по-арно да си учи уроците и пише домашните
                          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

София,Люлин10

Коментар

:D
                              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

жалко че ЖТДто получи бан .. беше забавен :Dжалко и че не е от нашия край да видим колко пък върви скупеното му браво
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X