bassssa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bravo 1.9 JTD написа:bassssa написа:колега люлинец.карам браво 1.6 с газ.предизвиквам те(и аз съм от люлин 9-ти близо до твоя блок 132 май) да се пуснем на новото утре вечер.заради теб ще махна плочката за газта само и само да разбера колко много върви това браво.ще доведа и човек да снима за момчетата от форума.от къде ги вадиш тия компетентни мнения не мога да разбера.питай баща ти и ако ти даде бравото ми пиши на лично кога и къде да се видиме и да се пуснем.най вероятно ще ти причина същото което причиних и на това jtd http://vbox7.com/play:cd2da67b (колега от форума който не се изхвърляше като теб а си знаеше възможностите на колата)което е като твоето.аз карам само фиат но не смея да твърдя че те са най великите.мен доста доволно ме наказа едно хюндайче 1.5.не подценявай корейците.и те са дръпнати.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:bassssa написа:колега люлинец.карам браво 1.6 с газ.предизвиквам те(и аз съм от люлин 9-ти близо до твоя блок 132 май) да се пуснем на новото утре вечер.заради теб ще махна плочката за газта само и само да разбера колко много върви това браво.ще доведа и човек да снима за момчетата от форума.от къде ги вадиш тия компетентни мнения не мога да разбера.питай баща ти и ако ти даде бравото ми пиши на лично кога и къде да се видиме и да се пуснем.най вероятно ще ти причина същото което причиних и на това jtd http://vbox7.com/play:cd2da67b (колега от форума който не се изхвърляше като теб а си знаеше възможностите на колата)което е като твоето.аз карам само фиат но не смея да твърдя че те са най великите.мен доста доволно ме наказа едно хюндайче 1.5.не подценявай корейците.и те са дръпнати.Power Under Pressure
Коментар
-
Valenses написа:Bravo 1.9 JTD написа:bassssa написа:колега люлинец.карам браво 1.6 с газ.предизвиквам те(и аз съм от люлин 9-ти близо до твоя блок 132 май) да се пуснем на новото утре вечер.заради теб ще махна плочката за газта само и само да разбера колко много върви това браво.ще доведа и човек да снима за момчетата от форума.от къде ги вадиш тия компетентни мнения не мога да разбера.питай баща ти и ако ти даде бравото ми пиши на лично кога и къде да се видиме и да се пуснем.най вероятно ще ти причина същото което причиних и на това jtd http://vbox7.com/play:cd2da67b (колега от форума който не се изхвърляше като теб а си знаеше възможностите на колата)което е като твоето.аз карам само фиат но не смея да твърдя че те са най великите.мен доста доволно ме наказа едно хюндайче 1.5.не подценявай корейците.и те са дръпнати.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Valenses написа:Bravo 1.9 JTD написа:bassssa написа:колега люлинец.карам браво 1.6 с газ.предизвиквам те(и аз съм от люлин 9-ти близо до твоя блок 132 май) да се пуснем на новото утре вечер.заради теб ще махна плочката за газта само и само да разбера колко много върви това браво.ще доведа и човек да снима за момчетата от форума.от къде ги вадиш тия компетентни мнения не мога да разбера.питай баща ти и ако ти даде бравото ми пиши на лично кога и къде да се видиме и да се пуснем.най вероятно ще ти причина същото което причиних и на това jtd http://vbox7.com/play:cd2da67b (колега от форума който не се изхвърляше като теб а си знаеше възможностите на колата)което е като твоето.аз карам само фиат но не смея да твърдя че те са най великите.мен доста доволно ме наказа едно хюндайче 1.5.не подценявай корейците.и те са дръпнати.bravo 1.6
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Valenses написа:Bravo 1.9 JTD написа:bassssa написа:колега люлинец.карам браво 1.6 с газ.предизвиквам те(и аз съм от люлин 9-ти близо до твоя блок 132 май) да се пуснем на новото утре вечер.заради теб ще махна плочката за газта само и само да разбера колко много върви това браво.ще доведа и човек да снима за момчетата от форума.от къде ги вадиш тия компетентни мнения не мога да разбера.питай баща ти и ако ти даде бравото ми пиши на лично кога и къде да се видиме и да се пуснем.най вероятно ще ти причина същото което причиних и на това jtd http://vbox7.com/play:cd2da67b (колега от форума който не се изхвърляше като теб а си знаеше възможностите на колата)което е като твоето.аз карам само фиат но не смея да твърдя че те са най великите.мен доста доволно ме наказа едно хюндайче 1.5.не подценявай корейците.и те са дръпнати.Power Under Pressure
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:така е, ама човек по външен вид и по маниери може да се разбере какъв е в сексаPower Under Pressure
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:така е, ама човек по външен вид и по маниери може да се разбере какъв е в сексаРемонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
pipkata написа:Bravo 1.9 JTD написа:така е, ама човек по външен вид и по маниери може да се разбере какъв е в сексаPower Under Pressure
Коментар
-
Ми според мен няма нищо лошо да се пуснесш и да паднеш ,примено, въпреки ,4е аз съм се пускал с такова 1.6 16В и знам резултата какъв е, но 4овек винаги трябва да е подготвен за инедада. А в кайна сметка нали това вси4кото го правим за кеф , бе , няма смисъл да се депресира 4овек ако падне.Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар