абе как ше биеш STI с тоя гнилоч абе вие се побъркахте съвсем изтрещеляциа тоя па Роман кво ми даваш некви клипчета, вие цел живот гледате клипчета и само давате някви информации от нета, май ти си кон с капаци не аз скрийте се с тия комунистически САЙГОНСКИ РОЗИ - ХЮНДАЙ АХАХХАХА1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bravo 1.9 JTD написа:абе как ше биеш STI с тоя гнилоч абе вие се побъркахте съвсем изтрещеляциа тоя па Роман кво ми даваш некви клипчета, вие цел живот гледате клипчета и само давате някви информации от нета, май ти си кон с капаци не аз скрийте се с тия комунистически САЙГОНСКИ РОЗИ - ХЮНДАЙ АХАХХАХА1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:абе как ше биеш STI с тоя гнилоч абе вие се побъркахте съвсем изтрещеляциа тоя па Роман кво ми даваш некви клипчета, вие цел живот гледате клипчета и само давате някви информации от нета, май ти си кон с капаци не аз скрийте се с тия комунистически САЙГОНСКИ РОЗИ - ХЮНДАЙ АХАХХАХА1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org'97 Brava 1.6 16v
Коментар
-
16valve написа:Bravo 1.9 JTD написа:абе как ше биеш STI с тоя гнилоч абе вие се побъркахте съвсем изтрещеляциа тоя па Роман кво ми даваш некви клипчета, вие цел живот гледате клипчета и само давате някви информации от нета, май ти си кон с капаци не аз скрийте се с тия комунистически САЙГОНСКИ РОЗИ - ХЮНДАЙ АХАХХАХА1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.orgleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Roman написа:Bravo 1.9 JTD написа:пп. аз не съм видял Хуйдай да имат некакви рали постижения или да се хвалят с някакви бързи коли ахахаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Roman написа:Bravo 1.9 JTD написа:пп. аз не съм видял Хуйдай да имат некакви рали постижения или да се хвалят с някакви бързи коли ахахаleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD - на Роман го казва това, а за твое инфо Ванката (момчето с Хуйдая) е точен и не се изхвърля, в стила си му е да е по-рязък в изказванията си. Колата му върви прилично и с Орлин ще е интригуващо да се види какво ще стане! STI-ката беше на брат му, така че няма за какво да лъже....П.П. Чакам да видя кога ще извади Ондата....
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:16valve написа:Bravo 1.9 JTD написа:абе как ше биеш STI с тоя гнилоч абе вие се побъркахте съвсем изтрещеляциа тоя па Роман кво ми даваш некви клипчета, вие цел живот гледате клипчета и само давате някви информации от нета, май ти си кон с капаци не аз скрийте се с тия комунистически САЙГОНСКИ РОЗИ - ХЮНДАЙ АХАХХАХА1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.orgТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:16valve написа:Bravo 1.9 JTD написа:абе как ше биеш STI с тоя гнилоч абе вие се побъркахте съвсем изтрещеляциа тоя па Роман кво ми даваш некви клипчета, вие цел живот гледате клипчета и само давате някви информации от нета, май ти си кон с капаци не аз скрийте се с тия комунистически САЙГОНСКИ РОЗИ - ХЮНДАЙ АХАХХАХА1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.orgleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Roman написа:WhitePower написа:има , прочети пост номер 2 за инфо при 7 градуса си е убииство с гуми Maxxis ( много летни )на моята коланека се сгрее времетоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Roman написа:WhitePower написа:има , прочети пост номер 2 за инфо при 7 градуса си е убииство с гуми Maxxis ( много летни )на моята коланека се сгрее времето
Коментар
-
добре де аз не си падам по това ам чета тука с интерес и 4 страници нито един не се е "пуснал" или се престрашете да се пуснете с колегата или стига му оплювахте темата на момчето има кола готово е за старта като няма мераклий просто се спрете с излишния спам Благодаря !Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар