Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    sUkI написа:
    Защо се дъхате на момчето?Иска да замери и всеки го напада,защо?
    Оти и аз мога си напраим колата куца (200-250 коня) и да искам да се пускам с некви Фиат-и...
    И какво 200коня за много вървежна кола ли е смятате?Момчето пуска тема за гонки ,а вие му се дъхате.И все пак пита за понаправен ТУРБО фиат

Got nos?

Коментар

Незнам но 200 коня на 8-900 кг купе си е доста вървяща кола,поне за моите скромни разбирания
      Italfan

Коментар

И , че е вървяща по твои сведения трябва тука да се заяждаме с човека ли?

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
          И , че е вървяща по твои сведения трябва тука да се заяждаме с човека ли?
          заяждам ли се с нещо? или аз не съм разбрал Идеята е че хюндайчето е силно,тая "скомност" е излишна.
          Italfan

Коментар

Щом толкова ви тормозят конете ..... има дино със 215 коня на колелата обаче е гадна графиката ,защото колата не е натройвана грааам Днес карах с един приятел с едно пунто от място ..... сложи ми 3-4 коли до 100 и на края на 3-та го подминах със 20-30км/ч като спря да буксува кенефа ми ...... не знам какъв беше тунинга на пунтотоКарам със абсолютно всичко каквото застане без значение дали ще бия или ще падна

Коментар

Ако не е тайна 1,5 матор на какво налягане прави 215 коня на колелата
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

1.5 бара ..... турбото е от Тойота Супра CT20A и не може да извади повече от 300 коня В момента колата държи 1.7-1.8 холд и може и да е мааалко повече коне

Коментар

Пууу корава душа ве! Тя на 1,8 холд сигурно пик-ва до близо 2,5.... Ква му е карантията Или тя с такъв малък кубик неа алаф да праи пикове... или си пропуснал да споделиш некой фешън контролер
                  ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

ре

значи....точно тоя мотор 1.5т 12кл....на 1.5 бара според мен НЯМА КАК ДА Е 215 коня на колелатаколега, много е бърз хюндая, много мачка, но ако наистина е толкова коне на 1.5 бара ИЛИ ВЕЧЕ НЕ Е 1.5л ИЛИ СИ ГО СГЪСТИЛ защото заводски този двг е 7.5:1!!!!!опаааа не, ИЗВИНЯВАМ СЕ възможно е да са толкова конете на това налягане, но по мотора няма да е останало почти нищо стоково, щото ще трябва да се върти над 8к оборота!
                    тежък е животът лек...

Коментар

Колега ..... ако сложа на колата едно по-хубаво турбо да речем .... GT28RS или GT3071 ..... на 1.5 бара може да извади и 315 коня на колелата

Коментар

честно, кажи какво си правил по колата освен
                        tradiuli написа:
                        ...... има малко по-голямо турбо от фабричното , инжектори 440 , помпа 255 , мегашит електроника , генерация , средно голям челен кулер и това е ..... нищо сериозно
                        тежък е животът лек...

Коментар

tradiuli написа:
                          Колега ..... ако сложа на колата едно по-хубаво турбо да речем .... GT28RS или GT3071 ..... на 1.5 бара може да извади и 315 коня на колелата
                          s Gt 3071 e oбречена кауза щото си яко в сърч зоната и нищо няма да стане , даже ще е по зле от сега
                          Power Under Pressure

Коментар

приемам гонката с хюндая колко пара?да знам дали да се разкарвам до сф?
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Опа... тука и аз влизам с пара за типото...
                              Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                              Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Пари не залагам никога ..... ако искаш старт ще направим няма грижи На мен това ми е ежедневката и не ми дреме грам колко малко върви .....Иначе имам една хондичка може ако искаш и с нея ?

Коментар

Working...
                                X