tradiuli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bravo 1.9 JTD написа:аре бе накажете ги тия тояги южно корейски, къде изкарват жълто от ауспуха, като кажете ’’леле много върви ’’ и ми става смехо-плач... това не е Японско а е събирано от останките на колите и са направили ХУЙДАЙпп. аз не съм видял Хуйдай да имат некакви рали постижения или да се хвалят с някакви бързи коли ахаха94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
Valenses написа:Bravo 1.9 JTD написа:аре бе накажете ги тия тояги южно корейски, къде изкарват жълто от ауспуха, като кажете ’’леле много върви ’’ и ми става смехо-плач... това не е Японско а е събирано от останките на колите и са направили ХУЙДАЙпп. аз не съм видял Хуйдай да имат некакви рали постижения или да се хвалят с някакви бързи коли ахахаASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:Valenses написа:Bravo 1.9 JTD написа:аре бе накажете ги тия тояги южно корейски, къде изкарват жълто от ауспуха, като кажете ’’леле много върви ’’ и ми става смехо-плач... това не е Японско а е събирано от останките на колите и са направили ХУЙДАЙпп. аз не съм видял Хуйдай да имат некакви рали постижения или да се хвалят с някакви бързи коли ахаха94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
Valenses написа:mufa_bg написа:Valenses написа:Bravo 1.9 JTD написа:аре бе накажете ги тия тояги южно корейски, къде изкарват жълто от ауспуха, като кажете ’’леле много върви ’’ и ми става смехо-плач... това не е Японско а е събирано от останките на колите и са направили ХУЙДАЙпп. аз не съм видял Хуйдай да имат некакви рали постижения или да се хвалят с някакви бързи коли ахахаASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
колега люлинец.карам браво 1.6 с газ.предизвиквам те(и аз съм от люлин 9-ти близо до твоя блок 132 май) да се пуснем на новото утре вечер.заради теб ще махна плочката за газта само и само да разбера колко много върви това браво.ще доведа и човек да снима за момчетата от форума.от къде ги вадиш тия компетентни мнения не мога да разбера.питай баща ти и ако ти даде бравото ми пиши на лично кога и къде да се видиме и да се пуснем.най вероятно ще ти причина същото което причиних и на това jtd http://vbox7.com/play:cd2da67b (колега от форума който не се изхвърляше като теб а си знаеше възможностите на колата)което е като твоето.аз карам само фиат но не смея да твърдя че те са най великите.мен доста доволно ме наказа едно хюндайче 1.5.не подценявай корейците.и те са дръпнати.bravo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар