Щом толкова ви тормозят конете ..... има дино със 215 коня на колелата обаче е гадна графиката ,защото колата не е натройвана грааам Днес карах с един приятел с едно пунто от място ..... сложи ми 3-4 коли до 100 и на края на 3-та го подминах със 20-30км/ч като спря да буксува кенефа ми ...... не знам какъв беше тунинга на пунтотоКарам със абсолютно всичко каквото застане без значение дали ще бия или ще падна
1.5 бара ..... турбото е от Тойота Супра CT20A и не може да извади повече от 300 коня В момента колата държи 1.7-1.8 холд и може и да е мааалко повече коне
Пууу корава душа ве! Тя на 1,8 холд сигурно пик-ва до близо 2,5.... Ква му е карантията Или тя с такъв малък кубик неа алаф да праи пикове... или си пропуснал да споделиш некой фешън контролер
значи....точно тоя мотор 1.5т 12кл....на 1.5 бара според мен НЯМА КАК ДА Е 215 коня на колелатаколега, много е бърз хюндая, много мачка, но ако наистина е толкова коне на 1.5 бара ИЛИ ВЕЧЕ НЕ Е 1.5л ИЛИ СИ ГО СГЪСТИЛ защото заводски този двг е 7.5:1!!!!!опаааа не, ИЗВИНЯВАМ СЕ възможно е да са толкова конете на това налягане, но по мотора няма да е останало почти нищо стоково, щото ще трябва да се върти над 8к оборота!
...... има малко по-голямо турбо от фабричното , инжектори 440 , помпа 255 , мегашит електроника , генерация , средно голям челен кулер и това е ..... нищо сериозно
Пари не залагам никога ..... ако искаш старт ще направим няма грижи На мен това ми е ежедневката и не ми дреме грам колко малко върви .....Иначе имам една хондичка може ако искаш и с нея ?
Коментар