Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?

Искам да тествам някакъв понаправен турбо Фиат за София ..... без значение дали е пунто , типо , купе и т.н.Хюндайчето не се знае колко коня е 1.5 12v с много лек и пошъл тунинг И тъй като времето е студеничко ми се ще старта да е летящ от 60 от 100 без значение ..........

Re: Хюндай 1.5 vs всякакви турбо фиати !?

tradiuli написа:
    Искам да тествам някакъв понаправен турбо Фиат за София ..... без значение дали е пунто , типо , купе и т.н.Хюндайчето не се знае колко коня е 1.5 12v с много лек и пошъл тунинг И тъй като времето е студеничко ми се ще старта да е летящ от 60 от 100 без значение ..........
    дай да се стопли за да не се прибием и да стане сакътлък и ще се пуснем все пак знам карайния резултат но за спорта ще се пробваме на 400м
    Power Under Pressure

Коментар

знаеш че в Пловдив имаш поне 3 фиата за гонка с тебот старт от място за да е по интересно
      alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

tradiuli написа:
        Поне кажи какво е правено по колата...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Добре де, не мога да разбера защо като си направите колите и налеете една торба пари в тях, започвате да пишете за "лек", "пошъл", "минимален" и т.н. тунингПоне да беше написал че е с турбо и си я мерил на дино даже. Дори и да не е на налягането на което е сега, горе долу може да се предположат конете.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
            Добре де, не мога да разбера защо като си направите колите и налеете една торба пари в тях, започвате да пишете за "лек", "пошъл", "минимален" и т.н. тунингПоне да беше написал че е с турбо и си я мерил на дино даже. Дори и да не е на налягането на което е сега, горе долу може да се предположат конете.
            Колега, то 1.5 12в си е фабрично с турбо
            3.0CRD

Коментар

Все тая дали е фабрично или не е, не виждам да пише нищо за това по-горе.Освен това гледах нещо за 200 коня на колелата, но за това колегата да даде подробности, не после да има "Абе моята кола е 120 коня ама бих оня дето е 200"
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Колата е супер куца и се возя с нея ,че ми е по-икономична от другата ...... има малко по-голямо турбо от фабричното , инжектори 440 , помпа 255 , мегашит електроника , генерация , средно голям челен кулер и това е ..... нищо сериозно

Коментар

тея дюзи 440 на тази кубатура ми лъхат на бая коне
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

440 ?!? Как се храни това нещо, няма да е толкова ялова колата ако написаното е истина
                    Play Golf ,but not drive golf!!!
                    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

някакви като моите дюзи явно
                      sigpic
                      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

tradiuli написа:
                        колега кажи си че и хуйдая е ТУРБО пуснол си темата а не казваш какво точно имаш темата я има и в ТУНИНГ БГ. Иначе хюндая е направен добре и бие доста добри коли казвам само какво съм прочел в другия форум но там мисля че няма описана гонка с ФИАТИ
                        фиат мареа 103 понита
                        спринтер 122 понита
                        пасат с 90 умрели понита

Коментар

tradiuli написа:
                          Колата е супер куца и се возя с нея ,че ми е по-икономична от другата ...... има малко по-голямо турбо от фабричното , инжектори 440 , помпа 255 , мегашит електроника , генерация , средно голям челен кулер и това е ..... нищо сериозно
                          Еййй.... , че несериозно ама.... м чи тя почти сток колата! Сигурно тежи и 7-800 кг. с тебе и то след като си апнал И "Пирятелю", ако и след всичко това е куца - отказвай се от нея мой! То друго не ти остава, щото за тез таласъми кована карантия едва ли има..... Ма и тъй, както смело вадиш шпагата ш"ся намери кой да ти я счупи! Аз поне на пръв прочит се сещам за двама-трима! Иначе поздравления за смелостта и ентусиазма и, пусни клипче от дуела да цъкаме с уста и ний семкаджиите :D
                          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Защо се дъхате на момчето?Иска да замери и всеки го напада,защо?

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                              Защо се дъхате на момчето?Иска да замери и всеки го напада,защо?
                              Оти и аз мога си напраим колата куца (200-250 коня) и да искам да се пускам с некви Фиат-и...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                              X