Искам да тествам някакъв понаправен турбо Фиат за София ..... без значение дали е пунто , типо , купе и т.н.Хюндайчето не се знае колко коня е 1.5 12v с много лек и пошъл тунинг И тъй като времето е студеничко ми се ще старта да е летящ от 60 от 100 без значение ..........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хюндай 1.5 vs всякакви турбо Фиати !?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Хюндай 1.5 vs всякакви турбо фиати !?
tradiuli написа:Искам да тествам някакъв понаправен турбо Фиат за София ..... без значение дали е пунто , типо , купе и т.н.Хюндайчето не се знае колко коня е 1.5 12v с много лек и пошъл тунинг И тъй като времето е студеничко ми се ще старта да е летящ от 60 от 100 без значение ..........Power Under Pressure
-
tradiuli написа:Искам да тествам някакъв понаправен турбо Фиат за София ..... без значение дали е пунто , типо , купе и т.н.Хюндайчето не се знае колко коня е 1.5 12v с много лек и пошъл тунинг И тъй като времето е студеничко ми се ще старта да е летящ от 60 от 100 без значение ..........Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Добре де, не мога да разбера защо като си направите колите и налеете една торба пари в тях, започвате да пишете за "лек", "пошъл", "минимален" и т.н. тунингПоне да беше написал че е с турбо и си я мерил на дино даже. Дори и да не е на налягането на което е сега, горе долу може да се предположат конете.
Коментар
-
vsd написа:Добре де, не мога да разбера защо като си направите колите и налеете една торба пари в тях, започвате да пишете за "лек", "пошъл", "минимален" и т.н. тунингПоне да беше написал че е с турбо и си я мерил на дино даже. Дори и да не е на налягането на което е сега, горе долу може да се предположат конете.3.0CRD
Коментар
-
tradiuli написа:Искам да тествам някакъв понаправен турбо Фиат за София ..... без значение дали е пунто , типо , купе и т.н.Хюндайчето не се знае колко коня е 1.5 12v с много лек и пошъл тунинг И тъй като времето е студеничко ми се ще старта да е летящ от 60 от 100 без значение ..........фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
-
tradiuli написа:Колата е супер куца и се возя с нея ,че ми е по-икономична от другата ...... има малко по-голямо турбо от фабричното , инжектори 440 , помпа 255 , мегашит електроника , генерация , средно голям челен кулер и това е ..... нищо сериозноТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
sUkI написа:Защо се дъхате на момчето?Иска да замери и всеки го напада,защо?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар