chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ланчия либра 2.4 150к.с с/у Рено вел сатис 3литра 177к.с авт
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
nasty написа:За шофиорите и 2мата сме хилки :Д То за късмет пак се развали времето и ше се буксува при старт....Иначе моята е седанItalfan
Коментар
-
Та преди малко се състоя дуелът.Аз съм още с зимните гумета реното със летни.И в 2те коли бяхме по двама.Старта се даваше от 2рия човек брой до 3.На първия старт може би видях по-бързо ,че показа 3 и старта ми беше смазващ и нямах стигане.На 2рия моя човек даваше старта и каза ,че хем ше показва хем ще ми брой да не го гледам в пръстите :ДРеното на 2 мръдна половин калник напред , но след старта на 2ра се изравних с него и от 3та нагоре дръпнах една кола.Като сменя сега след празниците гумите и може пак някой старт и тоз път някой отвън да дава старта ,но определенно го бияLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Та преди малко се състоя дуелът.Аз съм още с зимните гумета реното със летни.И в 2те коли бяхме по двама.Старта се даваше от 2рия човек брой до 3.На първия старт може би видях по-бързо ,че показа 3 и старта ми беше смазващ и нямах стигане.На 2рия моя човек даваше старта и каза ,че хем ше показва хем ще ми брой да не го гледам в пръстите :ДРеното на 2 мръдна половин калник напред , но след старта на 2ра се изравних с него и от 3та нагоре дръпнах една кола.Като сменя сега след празниците гумите и може пак някой старт и тоз път някой отвън да дава старта ,но определенно го бия
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар