Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ланчия либра 2.4 150к.с с/у Рено вел сатис 3литра 177к.с авт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Princo написа:
    Според мен имаш някакви шансове да го биеш,бая тежък е - 1740 кг.
    Либрата не е много по лека от реното. Комби 2.4 без никакъв багаж...... + водач от 100кг = 1680кг.
    По каталозите и седана и комбито го дават 1460 кг. Но може и да си прав.Каталозите не винаги са точни и правилни.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

За шофиорите и 2мата сме хилки :Д То за късмет пак се развали времето и ше се буксува при старт....Иначе моята е седан
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
        За шофиорите и 2мата сме хилки :Д То за късмет пак се развали времето и ше се буксува при старт....Иначе моята е седан
        Хващай го от 100 до 200 тогава (ако позволява пътя и времето най-вече де ) и му давай големия бинокъл скоро нацелих едно такова Ве 6 със сдвоена генерация....която не му помогна особенно в доускорения по наклон на горе и на изпреварване. От старт предполагам ще е също толкова мъртво
        Italfan

Коментар

Та преди малко се състоя дуелът.Аз съм още с зимните гумета реното със летни.И в 2те коли бяхме по двама.Старта се даваше от 2рия човек брой до 3.На първия старт може би видях по-бързо ,че показа 3 и старта ми беше смазващ и нямах стигане.На 2рия моя човек даваше старта и каза ,че хем ше показва хем ще ми брой да не го гледам в пръстите :ДРеното на 2 мръдна половин калник напред , но след старта на 2ра се изравних с него и от 3та нагоре дръпнах една кола.Като сменя сега след празниците гумите и може пак някой старт и тоз път някой отвън да дава старта ,но определенно го бия
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
            Та преди малко се състоя дуелът.Аз съм още с зимните гумета реното със летни.И в 2те коли бяхме по двама.Старта се даваше от 2рия човек брой до 3.На първия старт може би видях по-бързо ,че показа 3 и старта ми беше смазващ и нямах стигане.На 2рия моя човек даваше старта и каза ,че хем ше показва хем ще ми брой да не го гледам в пръстите :ДРеното на 2 мръдна половин калник напред , но след старта на 2ра се изравних с него и от 3та нагоре дръпнах една кола.Като сменя сега след празниците гумите и може пак някой старт и тоз път някой отвън да дава старта ,но определенно го бия
            ================================================== ===============================Браво.ВИВА ЛАНЧА

Коментар

Working...
            X