На братовчедката мъжа си е зел този лайнер и е сериозно убеден ,че ще ме скъса  Но реално тва си е бая тежка кола автоматик. Като данни аз съм 150 коня и 305нютона той 177 и 350нютона  - килата не ги намерих , но си е тежка.В сайта на дижиталтунинг - 0-100 либрата е за 9.6 реното 10.5 Гонката ще се състой и ще напиша какво е станало , но да почешаме и клавиатурите малко
 Но реално тва си е бая тежка кола автоматик. Като данни аз съм 150 коня и 305нютона той 177 и 350нютона  - килата не ги намерих , но си е тежка.В сайта на дижиталтунинг - 0-100 либрата е за 9.6 реното 10.5 Гонката ще се състой и ще напиша какво е станало , но да почешаме и клавиатурите малко  И старт с включен аср или без ? И май на либрите с вкл аср не се отнема от газта?Понеже на реното каза ,че му отнемало от газта - тва сега в снага и леда.
 И старт с включен аср или без ? И май на либрите с вкл аср не се отнема от газта?Понеже на реното каза ,че му отнемало от газта - тва сега в снага и леда.

Но реално тва си е бая тежка кола автоматик. Като данни аз съм 150 коня и 305нютона той 177 и 350нютона  - килата не ги намерих , но си е тежка.В сайта на дижиталтунинг - 0-100 либрата е за 9.6 реното 10.5 Гонката ще се състой и ще напиша какво е станало , но да почешаме и клавиатурите малко
 Но реално тва си е бая тежка кола автоматик. Като данни аз съм 150 коня и 305нютона той 177 и 350нютона  - килата не ги намерих , но си е тежка.В сайта на дижиталтунинг - 0-100 либрата е за 9.6 реното 10.5 Гонката ще се състой и ще напиша какво е станало , но да почешаме и клавиатурите малко  И старт с включен аср или без ? И май на либрите с вкл аср не се отнема от газта?Понеже на реното каза ,че му отнемало от газта - тва сега в снага и леда.
 И старт с включен аср или без ? И май на либрите с вкл аср не се отнема от газта?Понеже на реното каза ,че му отнемало от газта - тва сега в снага и леда.

+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.  - Now.
 - Now.
 ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава 

Коментар