Tirgra 1.6 16v върви повече от Вектра/Калибра 115к.с.Вектра/Калибра 115к.с. вървят на 400м с малко пред браво 1.6 или са кантар зависимост от старта.... Дано съм ти бил полезен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 1.2 16v vs Опел Тигра 1.6 16v Екотек ?
Collapse
X
-
Колега, направо ти казвам - нямаш шанс, няма и интрига! Предната ми кола беше Тигра 1.6, сегашната ми е пунто 1.2 спортинг - нищо общо нямат двете! Тиграта върви в пъти повече от пунтото! Дори като взех пунтото ходих в два различни сервиза да ми видят двигателя защото си мислех че нещо му има - ама и в двата казаха че всичко е 6. А Корсата е по-бавна от тиграта единствено на максимална, а там говорим за скорости от порядъка на 200+ км, така че и на дълго ще те дръпнат.Просто Опелът си е Опел - това е
Коментар
-
Момчета .. момчето не са чува не са вижда.. иначе аз съм на линия на и когато каже че е готов заставам на чертата на дълго знам че нямам шанс .. с тая кутия и този деференциал от 1.1 максимална правя 180 185 За спорта макар и вече да знам че ще падна ще се пусна с него (за корсата говоря вече, тиграта няма да мога да го хвана за дръпка)Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Пък и в крайна сметка тез бръмбазайки са създадени, за да ходят майките Ви на пазар с тях и да Ви купуват кисело мляко, бисквитки, бонбонки..... Пък Вие за кви работи искате да ги ползватеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nikolce написа:stoimen777 написа:Просто Опелът си е Опел - това е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар