Roman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво време давате на 400 метра
Collapse
X
-
WhitePower написа:Roman написа:WhitePower написа:днека се състезавах с другото по слабото всички ме биха на първа , върти , на 2 и 3 пак същото скука , и гас вече не може да се дава искам пак да е лято'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
http://www.proparts.bg/product/1024/...82w.htmlЕто ти добър полу слик на символична цена... Отзивите за тези гуми са доста добри. Аз самия на пролет ще забода 2 такива, но само 595,че тези са доста шумни... пък и моята не върти кой знае колко.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Roman написа:WhitePower написа:Roman написа:WhitePower написа:днека се състезавах с другото по слабото всички ме биха на първа , върти , на 2 и 3 пак същото скука , и гас вече не може да се дава искам пак да е лятоPower Under Pressure
Коментар
-
R888 отпада - хипер зле са и всички го портвърдиха че бързо прегряват а прегреш ли ги са за кофата за другите 2 ми изглеждат нормални роад гуми аз колата си я карам само на сухо и предимно излиза за да разпоря някой задник така че надали ще карам на мокро вече почти съм решил да са Индиспорта - нещо хо хвалят пък и произвеждат само спортни гуми и никакви другиPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар