Roman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво време давате на 400 метра
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
WhitePower написа:сега съм в филма какви семи сликове да взема , , нещя пълен слик щото ще ме глобяват често някой да има приемливи идей за 195 /50/15
Коментар
-
kaci написа:ДДСто в Англия от 04.01.2011г е 20%(преди тази дата беше 17.5%). Ще се ослушвам за изгодни предложения за Yokohama и ако нещо излезе ще ти пиша.Защо не помислиш и за вариант 16"?Power Under Pressure
Коментар
-
някой навит за групова поръчка? Тъкмо се прибирам от 2 изпровизирани светофарни старта с голф 2 предполагам с кр и ауди 4.2 куатро изкочи изненадващо ... :] в ускорение с този студен асвалт немога да го хвана след 100 почвам да го събарям ама кел файда тея 3 коли дето ми е направило семейното комби поне голфа го издърпах добре'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
WhitePower написа:днека се състезавах с другото по слабото всички ме биха на първа , върти , на 2 и 3 пак същото скука , и гас вече не може да се дава искам пак да е лято'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM