durex_a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 16в сток
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
да добрее , само за дърво философците да отбележа че несъм тръгнал с цел да показвам какво може колата !! Просто отивахме на разходка затова бяхме и 3-ма и мой приятел си правеше клип ако не забелязвате на 6,3к оборота вкарвам 4-та тоест може още 1000 отгоре тези дни ако имам възможност ще се постарая сам да снимам полу родилият ми бравок
Коментар
-
Ами нормално си е, то всичко е относително - бърза е колата но колко е бърза Аз наприемер моето браво съм го цедил на втора на прекъсвач 7000 об/мин това са 100 км/ч. Няма смисал но си ги прави. Ще дам пример: Отсечката по пътя за Варна като минем моста на пътния възел от края на моста точно на отбивката за ЖП гарата вкарвам втора с междиинна газ правя 100 до малко над технополиса после вкарвам трета и горе където започва разделения път който е като автомагистрала е на 120-130 ако няма коли. Това е сам като съм иначе с още двама човека пак може 120 . Който е от търново знае за какво става въпрос и какъв е наклона на пътя. Това е най-големия баир изобщо по пътя до Варна
Коментар
-
abart_ написа:На разходка към тИкетУ,а :D Само да отбележа че наклона си е бая сериозен попринцип....поне да бяхте снимали клипчето на връщане(спускане) Ефекта щеше да е по-добърFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
slav4o_vt написа:Ами нормално си е, то всичко е относително - бърза е колата но колко е бърза Аз наприемер моето браво съм го цедил на втора на прекъсвач 7000 об/мин това са 100 км/ч. Няма смисал но си ги прави. Ще дам пример: Отсечката по пътя за Варна като минем моста на пътния възел от края на моста точно на отбивката за ЖП гарата вкарвам втора с междиинна газ правя 100 до малко над технополиса после вкарвам трета и горе където започва разделения път който е като автомагистрала е на 120-130 ако няма коли. Това е сам като съм иначе с още двама човека пак може 120 . Който е от търново знае за какво става въпрос и какъв е наклона на пътя. Това е най-големия баир изобщо по пътя до ВарнаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:1.6 съм чувал че вървят много само дето ХГТ-та припадат от мене на моста на Захарна Фабрика и спускане и изкачване гаврата е пълна само бучат и звук вадът тамън ме догони и аз натисна педала ахахах'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM