Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 16в сток

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво 16в сток

здр. колеги днеска тествах фичо ето кво се случи ---> http://vbox7.com/play1c7ad09 ускорение от 70-80 до 140 на 3-та предавка нагоре в баира нормално ли дърпа или има и по вървящи стокови 1.6

чи добре ти върви колицата.. ама тоя галфон дето беше пред теб , къде искаше да отиде , че спира тей насред пътя .....
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Добре е за 1.6 прилично
      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        Добре е за 1.6 прилично
        Това силно се надявам с ирония да го казваш, щото аз само бучене чух, друго не видях А и на dmx песента е добра.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи ако обичаш колега иди на очен

Коментар

durex_a написа:
            Е как да видим как върви,като снимате пътя, а не километража ?!
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

с тоя тип на шофиране внимавай много/да не дава господ/.имам го един такъв в къщи
              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Princo написа:
                durex_a написа:
                Е как да видим как върви,като снимате пътя, а не километража ?!
                добре че му метнах иначе май само пътя щеше да си снима

Коментар

мноогоо добро ускорение маняяяк, бравото кърти! не с хронометър ами с календар трябва да го засичаш
                  GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                    мноогоо добро ускорение маняяяк, бравото кърти! не с хронометър ами с календар трябва да го засичаш
                    Колега не мога да разбера защо така трябва да се обиждате ... Защо не направиш едно клипче с Калибрата с 3-ма в баир да видим как ускорява Поздрави :P
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

А може и с алфата .

Коментар

Хахаха... имах предвид поредната малоумна тема.... как да разберем колко върви колата на човека като:1. има 3 човека в колата2. тества се по някаква много странна дисциплина " от 70-80 до 140 на 3-та предавка"3. "нагоре в баира"4. като почти нищо не се вижда на клипа как да разбера как ускорява?А за клипове на мойта кола... ето ви два http://vbox7.com/play:7e5379f1 vs Alfa 166 2.4jtd+ RoMaNhttp://www.youtube.com/watch?v=07DV6t1CLa0 0-180км/ч +1 човек в колатаа вие с какво бяхте?
                        GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Не исках да прозвучи като обида а като шега.Ако съм те засегнал извиняваи.Аз бях и все още съм с пунто 1,4 .

Коментар

Ами това е начина да тестваш колата - натоварена и по баира нагоре. На равно и на спускане всеки може и с ролкови кънки можеш да се спускаш.Имал съм мнооого случки, когато са ме изпреварвали с мръсна газ по равното и на спускане, но като тръгне да качва баир пуши като локомотив от началото на миналия век и точно толкова върви. Последният случай бе с една Алфа 1.9 JTD (от 21-ви век). Изпревари ме с над 100 във втория тунел на Витиня (посока Ботевград-София), където ограничението е 80, но по средата на баира повече от 160 неможа да направи и се видя принуден да се дръпне от най-лявата лента и да ме пусне.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

на клипчето карам по енерция момчета споко :D:D:D

Коментар

Working...
                              X