Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bmw 320i+++mods vs Fiat 500 Abarth 1.4 тurbo 160hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bimero написа:
    (автоматик е какво толкова има да прави да натиска газта?)!
    Мда, затова се представя по-слабо(колко да е по-слабо, пак ще скъса шортите на Bravo HGT ).Пускай се с Абартчето. Трябва да го изядеш за закуска тоя миксер
    3.0CRD

Коментар

много си пред него колега бравао Евала за бмв-то
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Добре де, критикувате ми иронията, ама а кажете сега, като гледахте тез клипове и като бравосвате колегата с Е 46 - цата не ви ли досмешава Кратинкичкия ми анализ на туй дето се вижда:- Първия старт е с реално времетраене 9 /девет/ секунди Тъй като колегата Бимеро натисна газ-та на 39-тата секунда от клипа и скочи на спирачката/виж стоповете/ 48-мата секунда-Втори старт реално времетраене 11 секунди от 28-мата до 39-тата секунда.-"Старта" от място е .....4 /четири/ секунди от 2-рата до 6-тата секунда Кавичките в началото на изречението съм ползвал щото това от клипа, ако някой го набеди, че е драг тест на два автомобила треа да е голям оптимист..... Кви са тез премервания на по 100-тина метра, квай таз дисциплина - мини драг ли к"во ли Кви изводи може да си направи нормален човек за вървежа на две коли от такива клипове - не знам Е а кажете сега как да не се габаркам И колега по оживен булевард не намерихте ли .... как може да се пускате на места с такова интензивно движение...Скромното ми мнение иначе е, че всяка Е39 с 3000 І на нормална дистанция от порядъка на 400-500 метра ща отвее, като Цунами японско крайбрежие.....
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
          Добре де, критикувате ми иронията, ама а кажете сега, като гледахте тез клипове и като бравосвате колегата с Е 46 - цата не ви ли досмешава Кратинкичкия ми анализ на туй дето се вижда:- Първия старт е с реално времетраене 9 /девет/ секунди Тъй като колегата Бимеро натисна газ-та на 39-тата секунда от клипа и скочи на спирачката/виж стоповете/ 48-мата секунда-Втори старт реално времетраене 11 секунди от 28-мата до 39-тата секунда.-"Старта" от място е .....4 /четири/ секунди от 2-рата до 6-тата секунда Кавичките в началото на изречението съм ползвал щото това от клипа, ако някой го набеди, че е драг тест на два автомобила треа да е голям оптимист..... Кви са тез премервания на по 100-тина метра, квай таз дисциплина - мини драг ли к"во ли Кви изводи може да си направи нормален човек за вървежа на две коли от такива клипове - не знам Е а кажете сега как да не се габаркам И колега по оживен булевард не намерихте ли .... как може да се пускате на места с такова интензивно движение...Скромното ми мнение иначе е, че всяка Е39 с 3000 І на нормална дистанция от порядъка на 400-500 метра ща отвее, като Цунами японско крайбрежие.....
          Първо достанцията е 400-500м от обръщането до бензиностанцията(и обратното от бензиностанцията до отбивката)лично съм ги мерил!Намери 530и Е39 да ме отвее като........................крайбрежие и да се успокоиш малко!Има ли смисъл да давам повече газ по"ОЖИВЕНИЯ БУЛЕВАРД" като 40-140км/ч му правя 5 коли!Моят отговор е НЕ НЯМА СМИСЪЛ!На старта от място толкова му дръпнах,че пак НЕ НАМЕРИХ СМИСЪЛ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДАВАМ ГАЗ!Спрямо ТАЗИ Е39-ка съм определено много по-бърз!А и темата не беше за въпросното БМВ,а за кола с марката Фиат!

Коментар

Значи с тез МОД-ове и "спортния" бензин имаш 10-тина секундна кола тъй ли да разбираме Е тука до няколко време щи предложа кола с марката Фиат момко, ама помисли си за барута или динамита в горивната рецепта, щото таз щи дойди слабинка .... Иначе неа лошо са си мераклия Поздрави

Коментар

2000 20v turbo написа:
              Значи с тез МОД-ове и "спортния" бензин имаш 10-тина секундна кола тъй ли да разбираме Е тука до няколко време щи предложа кола с марката Фиат момко, ама помисли си за барута или динамита в горивната рецепта, щото таз щи дойди слабинка .... Иначе неа лошо са си мераклия Поздрави
              Колега абсолютно никой не те е карал ТЕБ или който и да е било друг да разбираш каквото и да е било!Викнаха ме да се дърпам,отидох дърпах се постнах клипове нищо повече!Ако живееш в София отиди и премери разтоянието от B-plus бензиностанцията до мястото където спирам(само да подчертая,че тръгнахме преди бензиностанцията и то от летящ страт с 40км/ч) и ще разбереш какво е разтоянието!ОК намерими бърз Фиат да ме смаже нямам нищо против!На 3-ти октомври неделя съм на Бояна заповядай да ми се направиш на интересен с 300к.с Фиат Пунто 800кг нямам против и бъди сигурен ще се дръпнеме и ако ме бие въпросната кола(в което съм сигорен защото предполагам с какво ще ми намериш да се гоня)ще ти стисна ръката и ще ти кажа браво за вложения труд по колата,а няма да ти се правя на интересен като теб!Не мога да разбера само едно!Когато има хора като МЕН които се дърпат за удоволствие правят клипове обясняват нещата и дават пояснение за случилото се и не се възгордяват или фукат с какво пречат на хора като теб "КОЛЕГА" не те разбирам!Не помня от както пиша в този форум да съм нагрубил някого или да съм се заяждал с някого(а все едно нон стоп прява само това)по отношението което получавам тук спрямо твоите думи!Явно админите не им пука,че на едни мненията са груби ,а на други нормални и незакачливи(явно и не намират разлика),затова сме ГРУЙОВЦИ защото винаги има за какво да се подразниш на другия!

Коментар

Trojaneca написа:
                Bimero написа:
                (автоматик е какво толкова има да прави да натиска газта?)!
                Мда, затова се представя по-слабо(колко да е по-слабо, пак ще скъса шортите на Bravo HGT ).Пускай се с Абартчето. Трябва да го изядеш за закуска тоя миксер
                ЗА ШОРТИТЕ НА ХГТ-ТО НЕ СЪМ МНОГО СИГУРЕН бавареца е с 300кг отгоре
                фиат мареа 103 понита
                спринтер 122 понита
                пасат с 90 умрели понита

Коментар

тая 5тица верно никъв старт не прави,тоя маи си я пази като очите или му е скъп бензина.
                  F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Кога ще се дърпаш с 500?
                    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

cenitel написа:
                      Кога ще се дърпаш с 500?
                      Чакам да ми кажат кога искат да стартират!Едни пичове ме питаха дали искам да се дърпам с такова и аз приех,но те май нещо се дръпнаха не им знам доводите за това но е факт,че вече почти месец не ми пишат за старт!

Коментар

Емиии.... дрис...ли са тез колеги с Абартчето! То за 80-100 метра неа спре да си "връти" гуметата с тез коне и тез килограми пък ти от там нагоре бухаш едни спирачки и ай кой карал карал.... как да те потърсят хората Не се заяждам - опит да ти подскажа вероятните доводи на колегите с Абарта да не ти се обаждат

Коментар

2000 20v turbo написа:
                          Емиии.... дрис...ли са тез колеги с Абартчето! То за 80-100 метра неа спре да си "връти" гуметата с тез коне и тез килограми пък ти от там нагоре бухаш едни спирачки и ай кой карал карал.... как да те потърсят хората Не се заяждам - опит да ти подскажа вероятните доводи на колегите с Абарта да не ти се обаждат
                          Коелга само дето аз не се дърпам 100м хахахахахахаха!Почва да ми става адски хумористично честно ти казвам!Гоня се на Бояна(отсечка с 3 платна,нов асфалт,и дълга около 5 километра)!Пак ти повтарям гонката с 530-ката беше инцидентна,мястото го беше избрал колегата с 530-ката!Гонка с въпросната 5-ца ще има на магистралата(да видим на колко километра ще ме мине)!Клип ЩЕ ИМА и повярвай ми ще видиш как 320-ка прави километри които ти дори и не си си и помислял,че 2.0 редови 6-так на БМВ може да развие!И пак ще ти повторя тук в София си имаме място за замервания(казах ти кое е то)това,че някой е искал да се дърпа на късо разтояние с мен,а кара 3.0 не е мой проблем!Да не говорим,че не бих рискувал нито моя живот,нито на който и да е било за да натискам още 200м на път който не го позволява!Ето ти един клип за да ме разбереш за какво става въпрос!Гонката е с 525 Е34 192к.с ръчка диф 3.15(шпер): http://vbox7.com/play:9b2bd1db 60-200км/ч!

Коментар

Туй на Бояна ли е?

Коментар

Здравейте на всички с колегата Bimero се знаем от гвардията и бмв-то му си върви евала за ентусиазма пускай се смело пък каквото сабя покаже
                              live is too short to drive VW

Коментар

2000 20v turbo написа:
                                Туй на Бояна ли е?
                                Да това е на Бояна,новия път!

Коментар

Working...
                                X