Bimero написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bmw 320i+++mods vs Fiat 500 Abarth 1.4 тurbo 160hp
Collapse
X
-
Добре де, критикувате ми иронията, ама а кажете сега, като гледахте тез клипове и като бравосвате колегата с Е 46 - цата не ви ли досмешава Кратинкичкия ми анализ на туй дето се вижда:- Първия старт е с реално времетраене 9 /девет/ секунди Тъй като колегата Бимеро натисна газ-та на 39-тата секунда от клипа и скочи на спирачката/виж стоповете/ 48-мата секунда-Втори старт реално времетраене 11 секунди от 28-мата до 39-тата секунда.-"Старта" от място е .....4 /четири/ секунди от 2-рата до 6-тата секунда Кавичките в началото на изречението съм ползвал щото това от клипа, ако някой го набеди, че е драг тест на два автомобила треа да е голям оптимист..... Кви са тез премервания на по 100-тина метра, квай таз дисциплина - мини драг ли к"во ли Кви изводи може да си направи нормален човек за вървежа на две коли от такива клипове - не знам Е а кажете сега как да не се габаркам И колега по оживен булевард не намерихте ли .... как може да се пускате на места с такова интензивно движение...Скромното ми мнение иначе е, че всяка Е39 с 3000 І на нормална дистанция от порядъка на 400-500 метра ща отвее, като Цунами японско крайбрежие.....ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Добре де, критикувате ми иронията, ама а кажете сега, като гледахте тез клипове и като бравосвате колегата с Е 46 - цата не ви ли досмешава Кратинкичкия ми анализ на туй дето се вижда:- Първия старт е с реално времетраене 9 /девет/ секунди Тъй като колегата Бимеро натисна газ-та на 39-тата секунда от клипа и скочи на спирачката/виж стоповете/ 48-мата секунда-Втори старт реално времетраене 11 секунди от 28-мата до 39-тата секунда.-"Старта" от място е .....4 /четири/ секунди от 2-рата до 6-тата секунда Кавичките в началото на изречението съм ползвал щото това от клипа, ако някой го набеди, че е драг тест на два автомобила треа да е голям оптимист..... Кви са тез премервания на по 100-тина метра, квай таз дисциплина - мини драг ли к"во ли Кви изводи може да си направи нормален човек за вървежа на две коли от такива клипове - не знам Е а кажете сега как да не се габаркам И колега по оживен булевард не намерихте ли .... как може да се пускате на места с такова интензивно движение...Скромното ми мнение иначе е, че всяка Е39 с 3000 І на нормална дистанция от порядъка на 400-500 метра ща отвее, като Цунами японско крайбрежие.....
Коментар
-
Значи с тез МОД-ове и "спортния" бензин имаш 10-тина секундна кола тъй ли да разбираме Е тука до няколко време щи предложа кола с марката Фиат момко, ама помисли си за барута или динамита в горивната рецепта, щото таз щи дойди слабинка .... Иначе неа лошо са си мераклия ПоздравиТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Значи с тез МОД-ове и "спортния" бензин имаш 10-тина секундна кола тъй ли да разбираме Е тука до няколко време щи предложа кола с марката Фиат момко, ама помисли си за барута или динамита в горивната рецепта, щото таз щи дойди слабинка .... Иначе неа лошо са си мераклия Поздрави
Коментар
-
Trojaneca написа:Bimero написа:(автоматик е какво толкова има да прави да натиска газта?)!фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
-
Емиии.... дрис...ли са тез колеги с Абартчето! То за 80-100 метра неа спре да си "връти" гуметата с тез коне и тез килограми пък ти от там нагоре бухаш едни спирачки и ай кой карал карал.... как да те потърсят хората Не се заяждам - опит да ти подскажа вероятните доводи на колегите с Абарта да не ти се обаждатТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Емиии.... дрис...ли са тез колеги с Абартчето! То за 80-100 метра неа спре да си "връти" гуметата с тез коне и тез килограми пък ти от там нагоре бухаш едни спирачки и ай кой карал карал.... как да те потърсят хората Не се заяждам - опит да ти подскажа вероятните доводи на колегите с Абарта да не ти се обаждат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар