Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bmw 320i+++mods vs Fiat 500 Abarth 1.4 тurbo 160hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bmw 320i+++mods vs Fiat 500 Abarth 1.4 тurbo 160hp

Попринцип ми предлагаха такава гонка в Алфа форума и ми е интересно какъв ще е резултата според вас!Аз няма да се откажа,но все пак да съм подготвен!Бавареца има малко нови подобрения!Регулатор за горивото на 3.7 бара(заводски 3.0),спортни катализатори,AIR KIT на спортния филтър!Ще се радвам да стане интересна тема!

Мисля , че тази кола ще ти направи сериозен ластик,брато. Брат ми има E46 320 CI и горе-долу знам как върви 320-ката. Вярно , че е голям кеф да караш такова BMW, но като динамика не е нищо кой знае какво. Предполагам, че ще се съгласиш с мен.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
      Мисля , че тази кола ще ти направи сериозен ластик,брато. Брат ми има E46 320 CI и горе-долу знам как върви 320-ката. Вярно , че е голям кеф да караш такова BMW, но като динамика не е нищо кой знае какво. Предполагам, че ще се съгласиш с мен.
      Колега моята кола не е стокова!Ще ти кажа само,че вървя около 7-8 коли пред 320 Е46 150к.с и около 5-коли и половина пред Е46 320и 170к.с!С малко бия Е36 325 192к.с!След като ти обясних за какво става въпрос(относно моята кола)мислиш ли,че имам шансове!

Коментар

Колкото тази лада http://www.vbox7.com/play:39d7e52c има шанс срещу това субару, толкова и ти имаш шанс. Но може всичко да е в пъти повече и от няколко грешки да изгубиш.

Коментар

Някъде гледах,че на фиата му дават от 0 до 62мили за около 7сек.,а с тия ++++ бавареца изобщо не е за подценяване.Бих заложил за бумара.
          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Ами според мен Фиата ще дръпне, не съм много сигурен, но все пак е по-лек, а и ти си с атмосферен двигател той е с охлювче! Може и да бъркам, пуснете се и качете видео, да видим за какво иде реч.
            '97 Brava 1.6 16v

Коментар

160 коня,леко купе-предполагам лош старт за фиата.А задното определено стартира по добре.Но на чертата ще се види най добре.
              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

На кантар са според мен.Естествено,чисто предположение,вярно,че фиатката е вървежна,ама и БМВ`то си има шансове с тези ++++
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Идеята е,че аз не съм сигурен,че ще бия!В момента БМВ-то на дино е мерено към 183к.с на вала(144к.с на колелата)!Незнам как върво до 200км/ч този Фиат!Имам впредвид все пак е 1.4!Не се заблуждавайте,че е лек и няма добър старт(има си перфектен диф за разлика от мен и шпер)изтрелва се перфектно!Аз мисля да намаля плюсовете на Фиатката като тръгнем летящ от 60км/ч(да компенирам поне теглото)!По колата това е правено:-М52б20(150к.с) на 110000км.Маслото с което я карам е 5W40 Vx1000+иридиеви свещи(Deenso Iridium) с добавка на LIQUI MOLY http://automaniasliven.hit.bg/lm.html бензина за замервания е следният 15-литра 100-октанов бензин+1л Nitro Power+100мл чист нитро метан+100мл Octane Plus пак на LIQUI MOLY! Подобренията по колата са следните: Спортно окачване Race Land регулируемо с наклон на задните гуми 0.8(за по-добро сцепление)предните 1.2,генерация на 63мм,с байпас на 100мм,две тръби от колекторите с диаметър 55мм(заводски 45/50мм),спортни катализатори,и от байпаса до задната броня-тръба 63мм с крайно 76мм.Спортен конусен фитър К&N,изменени тръби за постъпващия въздух в двигателя,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46)(тръба в бронята изнесена директно към спортния филтъра)cold air intake,AIR KIT,регулатор на бензина на 3.7 бара,олекотени жданти 17-ки(магнезиеви).Изпразнен багажник,(разкостен до нулата с цел олекотяване на 50-тина кила)разпънки на задните и предните бумбета,бензин за дърпане(смески)който вече посочих. Чакам колегата от Алфа форума да ми пише,но нещо..............!

Коментар

Bimero, признавам те за маниак, доста подобрения си направил, а с тази горивна смес ме спечели за фен

Коментар

тая смес нямаше ли обратен ефект?детонации а-у?
                      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
                        Сега с регулатора и AIR KIT-а всичко е ок!Малко съм намалил пропорцийте(количеството на добавките)и сега колата се държи много добре!Кажете прогнозите за замерването с Фиатката!

Коментар

Bimero написа:
                          wizard88 написа:
                          Сега с регулатора и AIR KIT-а всичко е ок!Малко съм намалил пропорцийте(количеството на добавките)и сега колата се държи много добре!Кажете прогнозите за замерването с Фиатката!
                          кво да ти кажа ще напердаше и то много

Коментар

Bimero написа:
                            VooDoo написа:
                            Колега моята кола не е стокова!Ще ти кажа само,че вървя около 7-8 коли пред 320 Е46 150к.с и около 5-коли и половина пред Е46 320и 170к.с!С малко бия Е36 325 192к.с!След като ти обясних за какво става въпрос(относно моята кола)мислиш ли,че имам шансове!
                            Колега, само от стези въздухарските промени(дебитомери, въздухозаборници,грънци и т.н.) бмв-тата тръгват толкова(колкото 325-ците)? Малко се съмнявам да не си барвал нещо под капака на клапаните . Един приятел ни е уговарял гонка с теб насрочена за 26-ти.Като гледам резултатите ти от гонките ти трябва да даваш ниски 15-ки на 400м което автоматично значи че ще ме биеш, но нямам против да се замерим.Но все пак да имаш напредвид че съм газифициран вече и общо взето състезателната кариера на моя автомобил е приключила

Коментар

Bimero написа:
                              Кажете прогнозите за замерването с Фиатката!
                              Пускай се. Старта ще покаже. Аз съм се возил в такова Абартче и какво да ти кажа, първо че се чувствах като в кашон от 20" телевизор, второ че и вървежа не ми направи впечатление.
                              3.0CRD

Коментар

Working...
                              X