Попринцип ми предлагаха такава гонка в Алфа форума и ми е интересно какъв ще е резултата според вас!Аз няма да се откажа,но все пак да съм подготвен!Бавареца има малко нови подобрения!Регулатор за горивото на 3.7 бара(заводски 3.0),спортни катализатори,AIR KIT на спортния филтър!Ще се радвам да стане интересна тема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bmw 320i+++mods vs Fiat 500 Abarth 1.4 тurbo 160hp
Collapse
X
-
VooDoo написа:Мисля , че тази кола ще ти направи сериозен ластик,брато. Брат ми има E46 320 CI и горе-долу знам как върви 320-ката. Вярно , че е голям кеф да караш такова BMW, но като динамика не е нищо кой знае какво. Предполагам, че ще се съгласиш с мен.
Коментар
-
Колкото тази лада http://www.vbox7.com/play:39d7e52c има шанс срещу това субару, толкова и ти имаш шанс. Но може всичко да е в пъти повече и от няколко грешки да изгубиш.
Коментар
-
На кантар са според мен.Естествено,чисто предположение,вярно,че фиатката е вървежна,ама и БМВ`то си има шансове с тези ++++Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Идеята е,че аз не съм сигурен,че ще бия!В момента БМВ-то на дино е мерено към 183к.с на вала(144к.с на колелата)!Незнам как върво до 200км/ч този Фиат!Имам впредвид все пак е 1.4!Не се заблуждавайте,че е лек и няма добър старт(има си перфектен диф за разлика от мен и шпер)изтрелва се перфектно!Аз мисля да намаля плюсовете на Фиатката като тръгнем летящ от 60км/ч(да компенирам поне теглото)!По колата това е правено:-М52б20(150к.с) на 110000км.Маслото с което я карам е 5W40 Vx1000+иридиеви свещи(Deenso Iridium) с добавка на LIQUI MOLY http://automaniasliven.hit.bg/lm.html бензина за замервания е следният 15-литра 100-октанов бензин+1л Nitro Power+100мл чист нитро метан+100мл Octane Plus пак на LIQUI MOLY! Подобренията по колата са следните: Спортно окачване Race Land регулируемо с наклон на задните гуми 0.8(за по-добро сцепление)предните 1.2,генерация на 63мм,с байпас на 100мм,две тръби от колекторите с диаметър 55мм(заводски 45/50мм),спортни катализатори,и от байпаса до задната броня-тръба 63мм с крайно 76мм.Спортен конусен фитър К&N,изменени тръби за постъпващия въздух в двигателя,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46)(тръба в бронята изнесена директно към спортния филтъра)cold air intake,AIR KIT,регулатор на бензина на 3.7 бара,олекотени жданти 17-ки(магнезиеви).Изпразнен багажник,(разкостен до нулата с цел олекотяване на 50-тина кила)разпънки на задните и предните бумбета,бензин за дърпане(смески)който вече посочих. Чакам колегата от Алфа форума да ми пише,но нещо..............!
Коментар
-
mnpenchev
Bimero, признавам те за маниак, доста подобрения си направил, а с тази горивна смес ме спечели за фен
Коментар
-
Bimero написа:wizard88 написа:тая смес нямаше ли обратен ефект?детонации а-у?
Коментар
-
Bimero написа:VooDoo написа:Мисля , че тази кола ще ти направи сериозен ластик,брато. Брат ми има E46 320 CI и горе-долу знам как върви 320-ката. Вярно , че е голям кеф да караш такова BMW, но като динамика не е нищо кой знае какво. Предполагам, че ще се съгласиш с мен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар