Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 срещу Голф 3 ГТИ 16в 402 метра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.6 срещу Голф 3 ГТИ 16в 402 метра

Здравейте колеги! Някой от вас може да се подсмихнат още като прочетат заглавието на темата ми, но искам да отбележа, че гонка с голфа има и на финала бях 2-3 коли зад него. Тия дни мисля да направя гонката пак. Вече съм с чисто нова генерация на ф60 и хубави свещи и се усеща, че колата върви една идея по добре. По късно ще постна и клипове k:
    I NEED SPEED!

Ако е само за спорта - ОК, ама иначе няма смисъл

Коментар

2-3 коли са доста, за да може да наваксаш само с генерация и свещи. Чип ?
      Fiat Seicento Sporting 1998, Alfa 145 1.6 TS, KIA Sorento 2.5 CRDI
      Alfa 155 Silverstone - ex, Renault 19 GTS - ex, Opel Kadett 1.3 S - ex

Коментар

за да не пускам нова тема направо тука ще пиша...мареа 1.9jtd ремапната с/у голф3 2.0 16в .... нещо като летящ старт се получи на трета го държа ама като бутна 4-та вече почва да ме дърпа....а той сигорно е още на 2-ра :D:D:D

Коментар

Имаше една тема за еноишес срещу Вейрън...и май бравото изоставаше с 1 калник на 402м. На дълго може и да го дръпне
          3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
            Имаше една тема за еноишес срещу Вейрън...и май бравото изоставаше с 1 калник на 402м. На дълго може и да го дръпне
            Глей са, то Вейръна е бил много пипан за да дръпне 1 калник на бравото!! Ако са сток няма шанс П.П.http://www.vbox7.com/play:003bbdc9

Коментар

с малкия gti седя до него.с големия доста назаде
              fiat bravo 1.6 16v gt
              fiat marea 1.9 8v jtd
              fiat punto 1.7 td
              fiat marea 1.6 16v

Коментар

с малко гти кантар работата и малкото гси пак така,вече за големите е ясно.
                F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Видал съм лично какво Гоуфът прави на Браво 1.8, а и съм бил горд собственикна Браво 1.6, така че ми се вижда нереално 1.6 да изостава дори и с 1 2 коли... Но с инерес бих изгледал клип на гонката ако се пускате отново...

Коментар

Kotseto написа:
                    Видал съм лично какво Гоуфът прави на Браво 1.8, а и съм бил горд собственикна Браво 1.6, така че ми се вижда нереално 1.6 да изостава дори и с 1 2 коли... Но с инерес бих изгледал клип на гонката ако се пускате отново...
                    На гти голфовете 2.0 и 2.0 16в слагат кутии от 1.8 затова дърпат повече !!, с оригиналните кутии са си по тромави Фиат купе 2.0 16 в срещи голф 3гти 2.0 16 в фиата е140 коня голфа е 150 купето бие голфа с много малко ама го бие
                    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
                    X