butaloto. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.6 16V vs. lada 1.8 турбо
Collapse
X
-
butaloto. написа:Ще ви покажа аз догодина колко не вървят ладовите мотори, ще ям на закуска и фиатови и опелови... и всичко!Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Той Славян винаги така си говори за Фиатите, не му се връзвай Ще те разцепи.Що не го пробваш с БМВ-то :D И аз искам ЛС да присъствам на драга. Хем не съм го виждал отдавна"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
chudno mi e samo kakwo shte stane akoo i bravoto e turbo az imam s1shtoto 1.6 16v emiii kwo da kaja ponavarvqva si ama ako ima iii to turbo .Добре дошъл във форума колега.Прочети първо правилата:1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
butaloto. написа:Ще ви покажа аз догодина колко не вървят ладовите мотори, ще ям на закуска и фиатови и опелови... и всичко!fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
ivanko_rs написа:Като знам на кого е колата,а пък и кой я прави,значи ще стане "мноооо бърза".И единия и другия си нямат представа от света
Коментар
-
slavianko написа:А ти познаваш ли ме ??? Някога говорил ли си поне с мен че казваш "като знам на кого е" ??? Някога да си се возил в моя кола ??? Някога да сме си мерили колите ??? Знам че злобата е човешко качество но от какво е породена твоята ??? Не си спомнян да съм говорил някога за теб както ти го правиш. Та аз дори не те знам кой си. Скоро чух за теб понеже мой приятел ми каза как си злословил по мой адрес без да знаеш че той ме познава. Та в тоя ред на мисли казвай какъв ти е проблема ??? Ако нещо съм те обидил някога казвай. Не ми е проблем да ти се извиня ако съм виновен. Явно обаче имаш някакви проблеми и понеже мен не ми харесва някой да говори зад гърба ми казвай как да ги изгладим. Приемам всякакви предложения. Ако искаш можем и по бира да си поговорим и да ми кажеш каквото имаш и да се приключва мирно и тихо. Ако искаш пък можем и по грубият начин. Казваш къде да се видим и да се почваме. Вторият начин изобщо не ти го препоръчвам. Първо защото работата ми е такава и ми е писнало да решавам проблемите по тоя начин и искам всичко да е мирно и тихо. И второ защото повярвай ми никак няма да е здравословно за теб. Оставям на теб да решишslavianko написа:Та скоро му споменах за ладата и той изяви желание да си направят една дръпка за спорта. Пък квото сабя покаже. Въпреки че и аз не съм фен на ладите мисля че ладата ще е доста напред. Особенно и вече като я видях в движение съм доста очарован ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ЛАДА Остава да и се направят добри настройки които аз не мога и после ако собственниците решат нека се пробват. Ако пък на някой му е интересно какво сме сътворили, кажете къде и мога да пусна снимки и инфо отностно.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:slavianko написа:А ти познаваш ли ме ??? Някога говорил ли си поне с мен че казваш "като знам на кого е" ??? Някога да си се возил в моя кола ??? Някога да сме си мерили колите ??? Знам че злобата е човешко качество но от какво е породена твоята ??? Не си спомнян да съм говорил някога за теб както ти го правиш. Та аз дори не те знам кой си. Скоро чух за теб понеже мой приятел ми каза как си злословил по мой адрес без да знаеш че той ме познава. Та в тоя ред на мисли казвай какъв ти е проблема ??? Ако нещо съм те обидил някога казвай. Не ми е проблем да ти се извиня ако съм виновен. Явно обаче имаш някакви проблеми и понеже мен не ми харесва някой да говори зад гърба ми казвай как да ги изгладим. Приемам всякакви предложения. Ако искаш можем и по бира да си поговорим и да ми кажеш каквото имаш и да се приключва мирно и тихо. Ако искаш пък можем и по грубият начин. Казваш къде да се видим и да се почваме. Вторият начин изобщо не ти го препоръчвам. Първо защото работата ми е такава и ми е писнало да решавам проблемите по тоя начин и искам всичко да е мирно и тихо. И второ защото повярвай ми никак няма да е здравословно за теб. Оставям на теб да решишslavianko написа:Та скоро му споменах за ладата и той изяви желание да си направят една дръпка за спорта. Пък квото сабя покаже. Въпреки че и аз не съм фен на ладите мисля че ладата ще е доста напред. Особенно и вече като я видях в движение съм доста очарован ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ЛАДА Остава да и се направят добри настройки които аз не мога и после ако собственниците решат нека се пробват. Ако пък на някой му е интересно какво сме сътворили, кажете къде и мога да пусна снимки и инфо отностно.
Коментар
-
slavianko написа:О вярвай ми бил съм някакъв в средите на спорта но в един друг спорт който на теб ти е доста чужд но това е друга тема. А за автомобилният спорт нямам амбиции никакви. Всичко е само едно хоби и за развлечение повярвай ми. "Скачам" защото не ми е приятно някой да говори по мой адрес без дори да ме познава. А ти наистина изобщо не ме познаваш и съм сигурен че нямаш и капка причина да гвориш по мой адрес. А кога съм казал че съм МАЙСТОР ??? Та аз до преди 3г не различавах бутало от биела. Това мое прозвище сега го чувам за севте. Правя си колата съвсем сам чета много и уча бързо и това което съм постигнал с колата си за мен е достатъчно понеже нямам някви хай-тек цели. Амбиции също нямам да съм с най бързата кола или каквото и да е там. Правя си колата за забавление и защото това ми е нещо като хоби. Ама Майстор едва ли някога ще бъда а и не искам да си превръщам хобито в професия. И все пак не каза как да си изгладим отношенията понеже аз ДЪРЖА след като някой е настроен негативно към мен да си изясним причините за тоя твой негативизам. Ок. Разбрах те че не искаш по вторият начин. Аз също понеже сме големи хора. Та казвай тогава с кво съм те засегнал, обидил, нагрубил или каквото и да е. Ако съм го направил имаш моите извиненя въпреки че наистина не си спомням. И искренно се надявам да приключим до тук с тия коментари по мой адрес. Аз не го правя защото нямам никакви лоши впечатления за теб не го прави и тиslavianko написа:А за Тони той си е още малък и му е простено да хвърчи Пък за ладичката не си прав. И аз не одобрявам скраперския начин на тунинг но ... Като имат желание момчетата кво да направят като нямат кой знае колко лев. По добре да се занимават с това отколкото да си дават последните пари да се друсат по дискотеките както много от тяхните връстници.slavianko написа:И да знаеш аз не съм "нахлул" тук това е отворен форум и аз имам не по малко право от който и да е притежател на фиат да пиша тук. А да отбележа и на мен първата ми кола е била фиат така че ))Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
butaloto. написа:Стига сте разтягали локуми, казвайте кога ще бъде дръпката. Искаме и видео материал на това събитие. :D
Коментар
-
iceflame написа:Grisha_bravo написа:ако може и клип да имаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар