Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рено 5 ГТ / Пунто ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много е изпънато реното, колега.Поздрави! Потдържай го все така!!!

Коментар

alekzz написа:
      Много е изпънато реното, колега.Поздрави! Потдържай го все така!!!
      Мерси! Преди време ми идваха разни идей да подготвя колата за състезания, обаче ми беше жал да разсипя такъв запазен екземпляр.

Коментар

Глас за реното.

Коментар

уникано запаен екземпляр , зако можеш си го запази в оригиналния вид , то това не значи под капака трабва да е оргиналдъ , винаги можеш да мушнеш някой кон отгоре
          Power Under Pressure

Коментар

колега кога ще видим гонката ?
            PUNTO GT LOVER
            http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
              колега кога ще видим гонката ?
              От доста време не съм виждал човека, а в момента колата е с напукани маркучи на интеркулер системата и нагнетяването отива някъде в коша около двигателя Срязах маркучите и поставих тънкостенна тръба, но явно има напукано и в краищата, защото има някакво подобрение, но пак не нагнетява както трябва. От доста време се чудя дали да взема едни силиконови накрайници с алуминиеви тръби или едни такива маркучи http://www.k-tecracing.com/show_prod...id=59&appid=16

Коментар

по добре колена с тръби
                leave something of the happiness you bring

Коментар

0885355596-Илиянмомчето продава колена,тръби и др.може да ти помогне за турбото и интеркулера
                  Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                    0885355596-Илиянмомчето продава колена,тръби и др.може да ти помогне за турбото и интеркулера
                    Благодаря! Ще проверя колко ще ми излезе. Накрайниците които предлага китайски ли са или на "Самко-спорт"?! От къде е човека?!

Коментар

Oт Ст. Загора е.Не зная какво производство са.довечера ще го попитам и ще ти пиша
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                        Oт Ст. Загора е.Не зная какво производство са.довечера ще го попитам и ще ти пиша
                        Много ти благодаря за съдействието но Ст. Загора ми е доста далече, а като ги купувам предпочитам да ги видя предварително, т.к. маркучите от двата края не са с еднакъв диаметър и да не стане някакво разминаване разминаване и да не паснат.

Коментар

За мойта петица навремето поръчвах Venair .Според мен е по добрият избор от Samco.

Коментар

kaci написа:
                            За мойта петица навремето поръчвах Venair .Според мен е по добрият избор от Samco.
                            Тази фирма не я бях чувал Като гледам маркучите от официалния сайт на Самко се различават от тези на К-ТЕС http://www.samcosport.com/row/prod/c...CS06D.jpgП.П. А какво се случи с твоята 5-ца?!

Коментар

5 GTT написа:
                              kaci написа:
                              Тази фирма не я бях чувал Като гледам маркучите от официалния сайт на Самко се различават от тези на К-ТЕС http://www.samcosport.com/row/prod/c...CS06D.jpgП.П. А какво се случи с твоята 5-ца?!
                              Различават се защото този на Samco е с допълнителен изход предвиден за монтаж на dump valve какъвто фабрично при петицата няма.
                              5 GTT написа:
                              П.П. А какво се случи с твоята 5-ца?!
                              доколкото знам успяха да я "убият" преди 13 години.Ако ти трябва нещо по скоростите и карбуратора пиши!

Коментар

[quote="kaciРазличават се защото този на Samco е с допълнителен изход предвиден за монтаж на dump valve какъвто фабрично при петицата няма.Ако ти трябва нещо по скоростите и карбуратора пиши![/quote]Имам впредвид металната част на късата тръба.Имаш Л.С. за карбуратора

Коментар

Working...
                                X