Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

JTD105+ vs VTS / 106 Rally

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Saxo/106 1.6 16V се опъва на Астра ХЕ, та ако ЖТД-то е способно на същото значи ще има интрига.

Коментар

пуснете ги с Пунто или Типо те са 1 класкво ми сравнявате някви малолитражни френски боклуци с по-тежки и бавнооборотни дизели и то Къминс мотори тва че аз ги бия не означава че върви повече просто повече ОУНЪРИ на френски коли са страшни ч***джии и не могат да ги карат ! на линията Пунто ГТ или Типо 2000 16в и го д*хат !
      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        пуснете ги с Пунто или Типо те са 1 класкво ми сравнявате някви малолитражни френски боклуци с по-тежки и бавнооборотни дизели и то Къминс мотори тва че аз ги бия не означава че върви повече просто повече ОУНЪРИ на френски коли са страшни ч***джии и не могат да ги карат ! на линията Пунто ГТ или Типо 2000 16в и го д*хат !
        Глеам, че мноо си се напрегнал нещо, мма само да си знаеш, ей така за общата ти култура на "рацер"-стандартно пунто ГТ и типо 16В падат от стандартно саксо и пежо 106 (говоря за 1,6 16В 118 коня) на 1/4 миля :D А и ненам как реши, че саксо и пежо са в един клас с типо-то Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

тихо не разбираш от нищо как Типо ще пада от Саксо бе я се СПРИ ОСЛУШАЙ СЕ МАЛКО И ТОГАВА ПРЕМИНИ ! СМОТАНЯК

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            тихо не разбираш от нищо как Типо ще пада от Саксо бе я се СПРИ ОСЛУШАЙ СЕ МАЛКО И ТОГАВА ПРЕМИНИ ! СМОТАНЯК
            Ххехе виж ся сладур, тва че за теб типо-то е некъф звездолет си е лично твой проблем, мма на пистата стандартно типо е такава средна (да не кажа и висока) 16-ка, че си немаш и на идея :D Само за твое сведение "разбирачо", пежо-то е равна 16-ка а и под 16 слиза с добър шофер (саксо-то и то е там некъде) :D Ааа и не е лошо да си поправиш малко определенията и епитетите дет ползваш в диалог с мен-за твое добро е

Коментар

що се карате бе аз в Бг не знам да има сток мъници , всички са пипани ама никой не си признава
              Power Under Pressure

Коментар

И втс-а и ралито ще пръснат до неузнаваемост тия смешни дже те де та , няма смисъл за сравнение!

Got nos?

Коментар

бавнооборотни огромнодемаражниамерикански мотори Cummins няма как да бият скорострелен Саксо правилно ! Добре че италянците не са го направили JTD че щеше да е най-трошливия мотор но пък щеше да върви поне :D :D :P :D

Коментар

Скоро се пуснах с неколко коли се дизели- голф 4 ка чипнат , на брат ми Г4 -ПД не барано ,бмв 320 бензин , тия коли ги дръпнах, но имаше и една пипната ибиза ,дизелова,по сведения на момчето към 140 коня,с малко ,но ме би , до втора бяхме на едно , но като сложа 3та ,и леко почвам да изоставам ,аз съм със 106 гти сток!
                    На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

В събота се пуснах с една астра ГСИ 1.8 16 до като бях на 2ра биваше работата ,но като сложих 3та и почна да ме дърпа!Много кофти ми стана , и взех че махнах въздушния филтър ,беше така както е на снимката , страшно грешно място, друго че филтъра не е качествен и е спъвал колата , едно че смуче топъл въздух , друго че пънел от към въздух колата , сега обмислям да дупна капака и да му влиза въздух по хладен,сега смуче от дросела направо Колата тръгна съвсем друго ,и вече фъркаше пред ГСИ то ! Пак със 1.8 16 ГСИ ,но с валове и други подобрения ,пак до втора бяхме на едно и сложих ли 3та , бавно и славно изостанах :D
                      На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

До колегата

Bravo 1.9 JTD написа:
                        бавнооборотни огромнодемаражниамерикански мотори Cummins няма как да бият скорострелен Саксо правилно ! Добре че италянците не са го направили JTD че щеше да е най-трошливия мотор но пък щеше да върви поне :D :D :P :D
                        Айде бре колега,айде дай да сменим телефони да се разберем има едно саксо ВТС да се пуснете от Люлин е и то,давай да ги пуснеме,аз карам ГТ саксото е на мой приятел,който веднага ще се навие,дай да разменим телефони да отидем на 202-ра другата седмица(ако времето позволява) и да се пускаме?Ще напиша с радост,че си го препарирал саксото,неговото доста върви да ти кажа,та ще докажеш на всички каква бегачка имаш Взимай бравото и му дай бинокъл? И да ТИПО 2.0 16в пада от саксо,Бисер ти дава информация,която не заслужаваш с това отношение което имаш към хората.Саксото ВТС и Пежо 106 ГТИ имат един и същи мотор 1.6 16в 118коня,виждал съм как върви,а да прав е и за това такова саксо или пежо бие ГТ в стоков вариант със стоково налягане в 75-80% от случаите просто защото старта на ГТ е много зле.Просто Бисер опитва да ти даде информацията която ти убягва,но и ГТ да изкараш срещу тези коли малак е шанса за фият-а ако не е пипано нищо по него
                        Кара на сгъстен въздух

Коментар

мале мале , искам и аз да гледам как JTD То препарира саксото
                          Power Under Pressure

Коментар

Мерак ти е,ама няма да го видиш :D Аз отправих предизвикателството(макар с чужда кола) чакам колегата да пише на лични с телефонният му номер и да излезне за гонка,тамън ще се запознаем. :D даже е добре королата да вземе Ще намериме и нещо за нея Време е да се покаже съкварталеца Орлине аз тръгвам към теб бате,след някво време пристигам
                            Кара на сгъстен въздух

Коментар

WhitePower написа:
                              мале мале , искам и аз да гледам как JTD То препарира саксото
                              Така е дори JTD то да е с 15 плюса не с 1

Got nos?

Коментар

В интерес на истината ,чипнатите дизели са си сериозни противници и ако е под 1100 кила ,има интрига, поне го изпитах на гърба си :D ,вече без филтъра, че видя некога ,какъв че е резултата ,знам че е кофти да паднеш , но има и такива моменти,важното е да сме живи и здрави! Много се палите тука, а всичко е за спорта!

Коментар

Working...
                                X