Saxo/106 1.6 16V се опъва на Астра ХЕ, та ако ЖТД-то е способно на същото значи ще има интрига.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD105+ vs VTS / 106 Rally
Collapse
X
-
пуснете ги с Пунто или Типо те са 1 класкво ми сравнявате някви малолитражни френски боклуци с по-тежки и бавнооборотни дизели и то Къминс мотори тва че аз ги бия не означава че върви повече просто повече ОУНЪРИ на френски коли са страшни ч***джии и не могат да ги карат ! на линията Пунто ГТ или Типо 2000 16в и го д*хат !leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:пуснете ги с Пунто или Типо те са 1 класкво ми сравнявате някви малолитражни френски боклуци с по-тежки и бавнооборотни дизели и то Къминс мотори тва че аз ги бия не означава че върви повече просто повече ОУНЪРИ на френски коли са страшни ч***джии и не могат да ги карат ! на линията Пунто ГТ или Типо 2000 16в и го д*хат !
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:тихо не разбираш от нищо как Типо ще пада от Саксо бе я се СПРИ ОСЛУШАЙ СЕ МАЛКО И ТОГАВА ПРЕМИНИ ! СМОТАНЯК
Коментар
-
Скоро се пуснах с неколко коли се дизели- голф 4 ка чипнат , на брат ми Г4 -ПД не барано ,бмв 320 бензин , тия коли ги дръпнах, но имаше и една пипната ибиза ,дизелова,по сведения на момчето към 140 коня,с малко ,но ме би , до втора бяхме на едно , но като сложа 3та ,и леко почвам да изоставам ,аз съм със 106 гти сток!На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...
Коментар
-
В събота се пуснах с една астра ГСИ 1.8 16 до като бях на 2ра биваше работата ,но като сложих 3та и почна да ме дърпа!Много кофти ми стана , и взех че махнах въздушния филтър ,беше така както е на снимката , страшно грешно място, друго че филтъра не е качествен и е спъвал колата , едно че смуче топъл въздух , друго че пънел от към въздух колата , сега обмислям да дупна капака и да му влиза въздух по хладен,сега смуче от дросела направо Колата тръгна съвсем друго ,и вече фъркаше пред ГСИ то ! Пак със 1.8 16 ГСИ ,но с валове и други подобрения ,пак до втора бяхме на едно и сложих ли 3та , бавно и славно изостанах :DНа брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...
Коментар
-
До колегата
Bravo 1.9 JTD написа:бавнооборотни огромнодемаражниамерикански мотори Cummins няма как да бият скорострелен Саксо правилно ! Добре че италянците не са го направили JTD че щеше да е най-трошливия мотор но пък щеше да върви поне :D :D :P :DКара на сгъстен въздух
Коментар
-
Мерак ти е,ама няма да го видиш :D Аз отправих предизвикателството(макар с чужда кола) чакам колегата да пише на лични с телефонният му номер и да излезне за гонка,тамън ще се запознаем. :D даже е добре королата да вземе Ще намериме и нещо за нея Време е да се покаже съкварталеца Орлине аз тръгвам към теб бате,след някво време пристигамКара на сгъстен въздух
Коментар
-
В интерес на истината ,чипнатите дизели са си сериозни противници и ако е под 1100 кила ,има интрига, поне го изпитах на гърба си :D ,вече без филтъра, че видя некога ,какъв че е резултата ,знам че е кофти да паднеш , но има и такива моменти,важното е да сме живи и здрави! Много се палите тука, а всичко е за спорта!На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар