аз имам едно приятелче ссъс 106 8v ,само че е с олекотен спортен разпределителен ,права генерация и още някакви подобрения- нещо по скоростната кутияще го поразтъркам тия дни барем един клип да пуснем....казва че е 130+ коняа аз със моите галоши докато не дам 3-та немогат да зацепят 195/50/15 - твърди са ,инече са чистак нови.Ще гледам до утре да пусна един клип
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD105+ vs VTS / 106 Rally
Collapse
X
-
bafrof написа:аз имам едно приятелче ссъс 106 8v ,само че е с олекотен спортен разпределителен ,права генерация и още някакви подобрения- нещо по скоростната кутияще го поразтъркам тия дни барем един клип да пуснем....казва че е 130+ коняа аз със моите галоши докато не дам 3-та немогат да зацепят 195/50/15 - твърди са ,инече са чистак нови.Ще гледам до утре да пусна един клип
Коментар
-
biser_as написа:bafrof написа:BTW: я за да не отварям нова тема някои да каже JR филтрите струват ли сиPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:за цената си JR си струват но има и по добри ) все пак теси правят фитри от 7-8 годинкиаз съм метнал оче на един GREEN или един PiperCross в краен случай ще е КиН
Коментар
-
biser_as написа:bafrof написа:BTW: я за да не отварям нова тема някои да каже JR филтрите струват ли сиBravo HGT
Коментар
-
Uox написа:Тая Фабия stock ли еBravo HGT
Коментар
-
smokie написа:Uox написа:Тая Фабия stock ли е
Коментар
-
bafrof написа:BTW: като стана дума за правилно омасляване.... всяка марка филтри има определени препарати за почистване ?!да кажем че имам JR с какви препарати мога да го третирам ( но нека ги има на българския пазар)
Коментар
-
Uox написа:smokie написа:Uox написа:Тая Фабия stock ли еBravo HGT
Коментар
-
Като собственик на 106 ГТИ 1.6 16 мисля че ,ако не е барано сериозно жтд -то ,теоретично пада , с колко незнам ,не съм се пускал въобще в такива гонки, но на 400 метра мисля че пежака ще дръпне!Впрочем, колко тежи едно браво жтд?На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар