Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tipo 1.8 16v@streets

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tipo 1.8 16v@streets

През миналите 2 месеца съм се боричкал с разни возила и ми се ще да споделя с някой впечатленията ми направих 2 летящи старта с 2 вектри ц20ксе с неизвестни подобрения от 60 до като включа 4та 155-160 работата е на кантар и съвсем леко дърпам, но при включването на 4та предавка все едно дърпам ръчната и вектрата отлита смело Положението с бмв Е39 525д комън рейл мотора от летящ е същото мина ли на 4та и нещо се случва При неочаквана дръпка с голф 4 гти/1.8 20в Т/ на 4та с 110 на баир до 170 му държа на гофлито и му пуснах аванта да не се претрепем, че оня беше бесен Чудя се скоростната ли ме клеца нещо или просто формата на колата ми удря бариерата, а тези турбо гтийки в летящ не би ли трябвало да са с предимство?
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

равностойна атмосферка, че и по-слаба винаги скача напред при летящ старт срещу турбо-кола заради респонса.има трик турбо-колата да скочи също така добре, но е от рейсинг техниките А иначе добре се държиш щом чак на 4-те те дърпат ХЕ-тата, но е хубаво да се измери колата със широколентова сонда че вероятно беднее повечко а и помпата ако ти е поотслабнала ...
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

Малко звук, ама не се сетих да спра джангъра Утре мисля по светло да снимам пак http://www.youtube.com/watch?v=RLQZBOW4pmo
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=XOxn8uVERcI малко видео матрял, катеря баир по време на цялата 2ра и 3та предавки
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
          http://www.youtube.com/watch?v=XOxn8uVERcI малко видео матрял, катеря баир по време на цялата 2ра и 3та предавки
          Ектра Типото ми е любимия Фиат
          leave something of the happiness you bring

Коментар

И на мене... :D
            Tipo 1.4 i.e. 71 hP (слаба купешка ракия)

ИВО

Коментар

Като гледам клипчето, ти на 130 биеш 4-та до 170 някъде(аз ХЕ да прави по-малко от 160 на 3-та не съм виждал).Нормално е да ти дърпат на 4-та заради кубатура, въртящ момент,скоростни кутии и т.н.

Коментар

И конете играят значение тука
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Има ли някаква съществена разлика между тоя 1.8 типов мотор и 1.8 на фиат купе?! Иначе при мен 3 та свършва на 148-153 зависи от бензина с който карам :D

Коментар

Е как ще зависи от бензина като прекъсвача все на едни обороти ти изключва?

Коментар

Insane написа:
                      Има ли някаква съществена разлика между тоя 1.8 типов мотор и 1.8 на фиат купе?! Иначе при мен 3 та свършва на 148-153 зависи от бензина с който карам :D
                      Нямат нищо общо с на Купето 1.8 мотора.Този Типовския 1.8 16в е много рядък с управление по МАП и може би най-добрият атмосферен мотор на ФИАТ изобщо за всички времена Представлява добрият стар блок без баланс-валовете в комбинация с най-добрата глава - същата като на 2.0 16В Седичивалволе, Купе, Дедра, Капа, Тема, Интеграле, всичко що е 2.0 16в ФИАТ/Ланчиа
                      sigpic
                      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

Нямат нищо общо с на Купето 1.8 мотора.Този Типовския 1.8 16в е много рядък с управление по МАП и може би най-добрият атмосферен мотор на ФИАТ изобщо за всички времена WinkПредставлява добрият стар блок без баланс-валовете в комбинация с най-добрата глава - същата като на 2.0 16В Седичивалволе, Купе, Дедра, Капа, Тема, Интеграле, всичко що е 2.0 16в ФИАТ/Ланчиа Wink
                        Ясно, мерси :D .

Коментар

Еми в събота се пуснах с купе 2.0/16 с неизвестни работи правени по купето до 3та от старта като вързани и на 4та му отлепям, но имаше коли на пътяП.П. Минал съм вече 6300км след ремонтните действия и се задава нежелано влизане в сервиза да си оправя резонатора и средното гърне, че са се поизтърбушили вече Нещо се разхлопа в ляво и мисля да сменя датчика за налягането на маслото/уреда/ и температурата на водата за екуто, както и бензиновата помпа и семеринга на оста за палеца, че таи леко ... Общо взето хич не ми се влиза в бокса Малко пропаганда
                          Прикачени файлове
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Днес след като я вдигнах на работа пак радост 2 накрайника външни на по 8-9 хиляди км разбити и 2 опорни тампони на макферсона за смяна и големия резонатор Найс
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

След повредата в двигателя изгрява слънце над обекта и скоро пак ще оре пътищата Ама така и така съм го вкарал здраво в бокса мисля да му оправя окачването и има нужда от една друга кръпка и малко боя + малко оправяне на изпускателната система и още изненади
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                              X