Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еластичност 80-120км/ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кажете с какво устройство мерите, че и аз бих тествал..иначе все си мисля че е по-добре да се тръгва от 60, а не от 80 км/ч за да може да се избегне времето за реакция, а да се види чистотото доускорение 80-120.
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

едно вчерашно логче 80-120 на дедрата докато я мапвах.Теста е на 3-та, настъпването го почвам от 70км/ч при 3000об/мин Време 3.83 сек
      Прикачени файлове
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

Tie написа:
        Хайде пробвай от 80 км/ч колега и да видиме колко по-добри времена ще имаш....
        На клиповете съм пробвал от 80км а не от 60км защото не съм разбрал, че трябва от 60кмТака, че моите времена са такива каквито ти ги искаш. Иначе си настройвам скорост лимита на 80км и когато писне давам газ

Коментар

ici написа:
          едно вчерашно логче 80-120 на дедрата докато я мапвах.Теста е на 3-та, настъпването го почвам от 70км/ч при 3000об/мин Време 3.83 сек
          Ти не участваш в тази тема.Не е правена за теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

chaveto аз не искам абсолютно нищо Чисто и просто казвам как се прави по принцип, за да може да имате отправна точка за сравнение. От там нататък правете каквото си искате.....

Коментар

BO написа:
              ici написа:
              Ти не участваш в тази тема.Не е правена за теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
              хихи, и още не е надута както трябва и предстои и цялостна генерация :D не ми се прави теста на 4-та и 5-та че мотора ще е под много лош тормоз, тя ще избуусти на 0.5 бара още на 2000об/мин ама е ненужен терор това.
              sigpic
              475HP 11,5/1,9/191
              YouTube

Коментар

ти се стягай за италфеста че искам пак да се наслядя на типото
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Пасат Б6 2001г 1.9ТДИ 131кс 6 скоростиЗамерването на 5та като се дава газ от 70 до 120+80-120 около 6 секунди
                  VTS 16V

Коментар

Малко актуална информация: от 80-120 на четвърта най-добрия резултат бе 6,7. Същото упражнение,но на 5-та предавка е 9,00. Педала го натискам до дупка, след като съм карал известно време със стрелката на скоростомера на един мм под показанието за "80".Имам осезателно превъртане на съединитела на пета предавка, а на 4-та ... никакво! Като си оправя въздуховодите/или интеркулера...ще видим/, може и да се подобри крайният резултат !п.п. прави впечатление неравномерното ускорение на 4-та предавка, а реално "буксуване" на съединителя имаше когато ускорявах на 5-та...имате ли обяснение?
                    Прикачени файлове
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

BO написа:
                      Вчера замерих и Мария.На 4-та - 10.1сек.На 5-та - 15.1сек.Някой ако може да направи тест без да е мапнат да видим дали нормално са тези резултати.
                      След направените подобрения на Мария, вече се чувства по-щастлива:На 4-та - 6.8 сек.На 5-та - 9.3 сек.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Jimy написа:
                        п.п. прави впечатление неравномерното ускорение на 4-та предавка, а реално "буксуване" на съединителя имаше когато ускорявах на 5-та...имате ли обяснение?
                        това леко падане показва че колата там губи мощността , било то от приплъзване на съединителя точно при дадените обороти (ако точно там прави пика на въртящият момент) или пък точно при тия обороти има спад на мощност за малко поради неоптимален режим.Виж по-нагоре лога дето съм го пуснал, лилавата графика е Г-то, то ясно показва падината, това е от изпускащ съединител.
                        sigpic
                        475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube

Коментар

BO написа:
                          След направените подобрения на Мария, вече се чувства по-щастлива:На 4-та - 6.8 сек.На 5-та - 9.3 сек.
                          Тя разликата почти двойна бе .

Коментар

nelegalniq написа:
                            BO написа:
                            Тя разликата почти двойна бе .
                            Ами така де, като я погалиш по задния десен калник и и сложиш малко повече папане това е резултата
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9tqcEJexZGI Е тука съм снимал едно от 80-120 на 3та скорост, но размера на гумите ми е такъв, че когато съм със 100 по скоростомер съм със 102км/ч реални..на 4та и 5та не съм пробвал.
                              fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
                              volvo s40 1.9

Коментар

4.3 sec с превкл. от 2ра на 3та
                                Prelude H23

Коментар

Working...
                                X