skyline написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой колега с Coupe 16VT?
Collapse
X
-
Няма да се изказвам за коментарите на Bravo 1.9 JTD , неговите атмосферки бият всичко НО колегата РОМАН Братле давай го малко по кротко :D Вайпър-а може и сам да се разбере с WHITEPOWER недей да нападаш толкова По темата: Казвайте кога и къде и пристигам и аз,нямам купе,ама ми е интересно какво ще стане.Верно е че СЕАТ-а е немския москвич,ама има много вървежни от тях,пък и леона изглежда страхотно според мен Всяка марка си има косури.наистина с 20вт ще е яка сверката или пък ако не се намери подобно нека автора се замери с WHITEPOWER,разликата между неговата кола и купе 20вт не е голяма Дано и Bravo 1.9 JTD да присъства,че ме питаше в мойта тема кога да се видим да се замеримКара на сгъстен въздух
Коментар
-
ivo098 написа:По-добре заключвайте, аман от спам, ясно е че няма да намеря такава кола тука.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Освен тях има и 20ВТ Купе със саден мотор, но незнам до колко е читаво, че имаше проблеми малко, а и човека си го направи, за да си го ръга из улиците и да се радва на съскането, до колкото знам не ходи по гонки и т.н. !!!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:ivo098 написа:По-добре заключвайте, аман от спам, ясно е че няма да намеря такава кола тука.
Коментар
-
sa_sho написа:Аз имам купе 16VT и мога да ти кажа че и със и без чип нямаш никакъв шанс.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар