Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой колега с Coupe 16VT?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

skyline написа:
    Roman написа:
    Bravo 1.9 JTD написа:
    е че да не върви толкова Леона че чак турбо кво като той е турбо просто Сеат... тва коли ли са :D
    Бедна ти е фантазията просто, какви коли са.http://www.youtube.com/watch?v=dRUpK...os=9Om5mLvesVY
    Чак на мен ми стана гадно, да си с S5 и леон да те издуха така, много вървят някой от тях, един познат има леон купра , ама бензина и е бутан и в душата , как да кажа че не върви .......но все пак една импреза го наказа
    Това е Ибиза от клипа
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Кви коли са нали е Волксваген тва - да не мислиш че испнанските земеделски цигани ше се турат да правят такъв як двигател ТDI айде приклюваме разговора !
      leave something of the happiness you bring

Коментар

е то ясно че сеат не са 100% VW , винаги ще си останат бета версия на VW , все пак нали знаете как се сглобява сеат...... каквото падне от поточната линия на VW като дефектна част става сеат
        Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

v1per написа:
          Имах предвид "Bravo 1.9 JTD" с неговите смехотворни постове, а не "ivo098".
          еми сори , както написах така сложен поста останах с впечатление да не се занимаваме с сеатчето иначе колегата с бравото си личи че няма много взимане даване с колите
          Power Under Pressure

Коментар

Няма да се изказвам за коментарите на Bravo 1.9 JTD , неговите атмосферки бият всичко НО колегата РОМАН Братле давай го малко по кротко :D Вайпър-а може и сам да се разбере с WHITEPOWER недей да нападаш толкова По темата: Казвайте кога и къде и пристигам и аз,нямам купе,ама ми е интересно какво ще стане.Верно е че СЕАТ-а е немския москвич,ама има много вървежни от тях,пък и леона изглежда страхотно според мен Всяка марка си има косури.наистина с 20вт ще е яка сверката или пък ако не се намери подобно нека автора се замери с WHITEPOWER,разликата между неговата кола и купе 20вт не е голяма Дано и Bravo 1.9 JTD да присъства,че ме питаше в мойта тема кога да се видим да се замерим
            Кара на сгъстен въздух

Коментар

По-добре заключвайте, аман от спам, ясно е че няма да намеря такава кола тука.
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

ivo098 написа:
                Колега, в София има мисля само 2 коли които са 20вт и те не са фиати... Едната е алфа 156, а другата е Алфа ГТВ . И двамата обаче са чипнати. Ако искаш пиши им в алфа форума. Иначе както казах, ако пак минаваш през пловдив... махам чипа и се мерим.
                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Освен тях има и 20ВТ Купе със саден мотор, но незнам до колко е читаво, че имаше проблеми малко, а и човека си го направи, за да си го ръга из улиците и да се радва на съскането, до колкото знам не ходи по гонки и т.н. !!!
                  Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                  Fiat Tipo 1991 - ex
                  Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                    ivo098 написа:
                    Колега, в София има мисля само 2 коли които са 20вт и те не са фиати... Едната е алфа 156, а другата е Алфа ГТВ . И двамата обаче са чипнати. Ако искаш пиши им в алфа форума. Иначе както казах, ако пак минаваш през пловдив... махам чипа и се мерим.
                    Много ме обиди! Може Бравото да е в клинична смърт, ама има надежда скоро да се появи пулс!

Коментар

Аз имам купе 16VT и мога да ти кажа че и със и без чип нямаш никакъв шанс.
                      Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

sa_sho написа:
                        Много бъркаш колега,явно не си карал такъв Сеат.
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                          sa_sho написа:
                          Много бъркаш колега,явно не си карал такъв Сеат.
                          Карал съм и сеат и голф 4 1.8Т и са слаби за 16ВТ
                          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Ами давай да провериме, така форумни приказки че нямам шанс не ми се четат.
                            ex Fiat Bravo GT

Коментар

Заповядай в Козлодуй
                              Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Leon-а направи 14.8 сек на състезание в Сливен, Купетата как са?
                                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X