Bravo 1.9 JTD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой колега с Coupe 16VT?
Collapse
X
-
-
Та те повечето са някви измислени герои, които седят пред компа и си мечтаят да имат бързи коли.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ivo098 написа:Днеска цял ден се мотах из кв. Тракия в Пловдив ама със служебна джипка Мернах едно червено купе с готини джанти, да не е било твойто?Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Roman написа:Bravo 1.9 JTD написа:е че да не върви толкова Леона че чак турбо кво като той е турбо просто Сеат... тва коли ли са :DPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Вие Випер и Романа предлагате ли гонки на човека ??? НЕ Така че недейте да разбирате в софииския регион какво се случва предложил съм му ако няма купе с мене да се замери , той сам ще си реши дали ще се бяга или некато нещо не ви интересува не му обръщайте внимание простоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Вие Випер и Романа предлагате ли гонки на човека ??? НЕ Така че недейте да разбирате в софииския регион какво се случва предложил съм му ако няма купе с мене да се замери , той сам ще си реши дали ще се бяга или некато нещо не ви интересува не му обръщайте внимание просто'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM