RomanПускал ли си се с 2.0TDI 170к.с. сток,ако да какъв е резултата?За Пасат става въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме всички !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
WhitePower написа:е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
1912 написа:хванаха ма шразниците мен чак ся са пооправих малкои кво стана ся сукито не иска да идва до русе за по 500 лева ако колегата роман е съгласен да вдигнем мизата с още 500 кинта които да дам аз и да се пускате в пловдив?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:WhitePower написа:е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателенPower Under Pressure
Коментар
-
То "столичанье" имате неприятни спомени в драг-а още от времето на Фил и един Русенски Косуърт.... Ма не знам ти тогаз имал ли си книжка Стаа дума, че и тука у сиромашкия североизток имаме шпаги за ведене Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестакТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:То "столичанье" имате неприятни спомени в драг-а още от времето на Фил и един Русенски Косуърт.... Ма не знам ти тогаз имал ли си книжка Стаа дума, че и тука у сиромашкия североизток имаме шпаги за ведене Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестакPower Under Pressure
Коментар
-
Щото ти Тошко Цунамито гледам го иронизираш в пунтовските теми тук пък пък друго отношение прозира май къде, както е удобно а? На Сиерката на Цунами и аз съм и страшен фен - все пак първата 10 секундна кола в Бг /май/.... Тоз жорко ми е световно неизвестен, ма имаше много сила и от провинцията по него време....... бай ти дон карбораторе с жигата слезе у 12 ските по едно време и те така! Иначе не съм се състезавал - гризках си семки отстрани ..... с бираТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Щото ти Тошко Цунамито гледам го иронизираш в путковските ааааа пунтовските теми тук пък пък друго отношение прозира май къде както е удобно а? На Сиерката на Цунами и аз съм и страшен фен - все пак първата 10 секундна кола в Бг /май/.... Тоз жорко ми е световно неизвестен, ма имаше много сила и от провинцията по него време....... бай ти дон карбораторе с жигата слезе у 12 ските по едно време и те така! Иначе не съм се състезавал - гризках си семки отстрани ..... с бираPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Roman написа:WhitePower написа:е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM