Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвикваме всички !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RomanПускал ли си се с 2.0TDI 170к.с. сток,ако да какъв е резултата?За Пасат става въпрос?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
      RomanПускал ли си се с 2.0TDI 170к.с. сток,ако да какъв е резултата?За Пасат става въпрос?
      Не съм.
      '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
      Powered by VRPerformance

Коментар

Ок,мерси!
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

164 td написа:
          Стана ам.Само дето неска с твоя зверски чип разпрах колера.
          Г.за ти дай здрав :D Ща упраим с колер :D
          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

164 td написа:
            Стана ам.Само дето неска с твоя зверски чип разпрах колера.
            Е нали беше маркучето на МАП-а бре
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен
                Ми аз ти казах, бе. Слагаме те срещу Ици и всеки залага по 500 лв
                Powered by VRPerformance

Коментар

хванаха ма шразниците мен чак ся са пооправих малкои кво стана ся сукито не иска да идва до русе за по 500 лева ако колегата роман е съгласен да вдигнем мизата с още 500 кинта които да дам аз и да се пускате в пловдив?
                  alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                    хванаха ма шразниците мен чак ся са пооправих малкои кво стана ся сукито не иска да идва до русе за по 500 лева ако колегата роман е съгласен да вдигнем мизата с още 500 кинта които да дам аз и да се пускате в пловдив?
                    Аз по принцип не съм пририпал още от началния ми пост, даже културно му отказах. Ма след като ми се прави на голям ЕРБАБ да дойде и да си отстои думите, дето тука ги изстрелва. Мотивация му давам, нали все пак е 100% сигурен, че ще ме бие. Няма какво да се плаши.
                    Powered by VRPerformance

Коментар

Roman написа:
                      WhitePower написа:
                      ама с пунтото или с друго 4x4 да идем
                      Power Under Pressure

Коментар

То "столичанье" имате неприятни спомени в драг-а още от времето на Фил и един Русенски Косуърт.... Ма не знам ти тогаз имал ли си книжка Стаа дума, че и тука у сиромашкия североизток имаме шпаги за ведене Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестак
                        Прикачени файлове

Коментар

2000 20v turbo написа:
                          То "столичанье" имате неприятни спомени в драг-а още от времето на Фил и един Русенски Косуърт.... Ма не знам ти тогаз имал ли си книжка Стаа дума, че и тука у сиромашкия североизток имаме шпаги за ведене Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестак
                          ми то тогава имаха и други много неприятни спомени от пунтото на Jorko и от Тошо цунамито ако си ходил да се състезаваш на божура щото ние по онова време на пистата давахме 14.94 и 15.02 за 400м
                          Power Under Pressure

Коментар

Щото ти Тошко Цунамито гледам го иронизираш в пунтовските теми тук пък пък друго отношение прозира май къде, както е удобно а? На Сиерката на Цунами и аз съм и страшен фен - все пак първата 10 секундна кола в Бг /май/.... Тоз жорко ми е световно неизвестен, ма имаше много сила и от провинцията по него време....... бай ти дон карбораторе с жигата слезе у 12 ските по едно време и те така! Иначе не съм се състезавал - гризках си семки отстрани ..... с бира

Коментар

2000 20v turbo написа:
                              Щото ти Тошко Цунамито гледам го иронизираш в путковските ааааа пунтовските теми тук пък пък друго отношение прозира май къде както е удобно а? На Сиерката на Цунами и аз съм и страшен фен - все пак първата 10 секундна кола в Бг /май/.... Тоз жорко ми е световно неизвестен, ма имаше много сила и от провинцията по него време....... бай ти дон карбораторе с жигата слезе у 12 ските по едно време и те така! Иначе не съм се състезавал - гризках си семки отстрани ..... с бира
                              шефе преди 8 години нямаше много разбирачи , а за това че ми взе 800 лева и колата духна гарнитурата след 460 след смяната им км си е друга тема това че работи за някой добре а за други ..... си е негов проблем ( вече не е мой ), факт е че онези години дето споменаваш сиерата му беше много добра а щом йорката ти е световно не известен значи че си дошъл на пистата доста след мене а жоро карбуратора се появи към края на божура
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                Roman написа:
                                WhitePower написа:
                                ама с пунтото или с друго 4x4 да идем
                                С пунтото бе. То нали беше в 12-ките на италианския драг дей. Ици и той е в 12-ките