WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме всички !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
-
Bravo 1.9 JTD написа:Бравопоздравления че ги биеш тия мухлясали ’’ане хайне либен шницел’’ иначе за Е90 няма как там вече въртащия момент е брутален просто давай гази ги
Bravo 1.9 JTD написа:и тоя щрудел дето си го напомпал с толкова коне незнам как смееш да кажеш че върви, 5 цилиндровия ти мотор е супер бъгав и това че си го надупил със сила не означава че ще искара дълго, но не ти го пожелавам. Благодаря'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Протест против цените на горивата за цяла България.http://tuning.bg/forum/viewtopic.php.../play:b43ef76c'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
tapkachev написа:Romane, я кажи ти нали си подсилвал съединителя на алфата, за каква процедура става въпрос, че и аз имам намерения да го правя, че моя не може да издържи, какво ще посъветваш да правя'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Roman написа:tapkachev написа:А така , значи ще слагам от 166 :D Ти какво стана пусна ли се с ония нафтовия мерцедес C250 ли беше? :PКак липсваше на тоз раздел, докато не пишеше и тамън да изгубя интерес от раздела и те на - появи се..... Я, я, кажи сега за Мерцедесите.... що са мизерни 2,7 ЦДИ-то примерно в сравнение с Браво ЖТД
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Bravo 1.9 JTD написа:Roman написа:tapkachev написа:А така , значи ще слагам от 166 :D Ти какво стана пусна ли се с ония нафтовия мерцедес C250 ли беше? :PКак липсваше на тоз раздел, докато не пишеше и тамън да изгубя интерес от раздела и те на - появи се..... Я, я, кажи сега за Мерцедесите.... що са мизерни 2,7 ЦДИ-то примерно в сравнение с Браво ЖТД
Романе,ако идваш към Пловдив ти предлагам да направим един старт от място на 400м.
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Не спори с него,карал го е знае какво е...Аз му имам доверие начиРомане,ако идваш към Пловдив ти предлагам да направим един старт от място на 400м.
А иначе защо само на 400м се интересуваш?
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM