S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме всички !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62889&start=15 В темата за колата ми съм пуснал графика от диното.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:nelegalniq написа:Тоя с авенсиса много ме изкефи, как се намесва на чужди работи.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
wizard88 написа:210 коня е супер резултат,според мене от тая алфа излизат доста по-лесно отколкото от кое и да е пунто гт,като чета темите оставам с това впечатление.Въпроса е а сега на къде?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:wizard88 написа:210 коня е супер резултат,според мене от тая алфа излизат доста по-лесно отколкото от кое и да е пунто гт,като чета темите оставам с това впечатление.Въпроса е а сега на къде?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
аууу на 240 с пунтото е страшно , пробвал съм го веднъш , не бих повторил мисля че 200 е наи високата безопасна скорост много е лека , не е за дълъг път иначе тва с уното е уникално тежък мотор на леко купе -мотора тежи на гумите и стъпва здраво но тука го правим и с 2.0 16 турбо от купе бе варианти много , едното си е драгстерче , другото е бърза ежедневкаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:аууу на 240 с пунтото е страшно , пробвал съм го веднъш , не бих повторил мисля че 200 е наи високата безопасна скорост много е лека , не е за дълъг път иначе тва с уното е уникално тежък мотор на леко купе -мотора тежи на гумите и стъпва здраво но тука го правим и с 2.0 16 турбо от купе бе варианти много , едното си е драгстерче , другото е бърза ежедневка'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM