Бе гледам се ядете насам-натам из темата. Ама замисляли ли сте се ,колко е безмислено да се тунингова автомобил с FWD ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме всички !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Trojaneca написа:Бе гледам се ядете насам-натам из темата. Ама замисляли ли сте се ,колко е безмислено да се тунингова автомобил с FWD ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:1.4 8V турбо с стандартен двигател - без нито една тунинг част в него ( без валове бутала биели и ....) има само турбинаНяма начин да няма начин!
Коментар
-
WhitePower написа:иначе за уяждането , си се уяждаме с Романа щото аз знам как се тунингова кола ,а той само ръчка и троши и некой се цапа в масло до ушите вместо него .Но иначе много разбира , като цяло за тунинга на теория.WhitePower написа:повече са от 9410 лева споко'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
nikolovvd написаЗа мен това е хвърляне пари на вятъра и риск да се пребиеш, защото ако колата прави от 0-100 за 6 секунди, а спира от 100 до 0 за 20 секунди си е самоубийство. Да не говорим, че съединителя за сега издържа, защото е преизчислен за поне 2 литра двигател. Вземи един мотор от този сегмент, сложи му турбо да стане 250-280 коня да видим колко старта ще направиш. Като е гарга да е рошава![/quote] Съединителя на пунто гт държи и до над 250 коня.А от 100 до 0 го дават за 3,66сек. или 42,1 метра.А от 160 до 0 за 4,73 сек.или 104,8 метра.
Коментар
-
gituli написа:nikolovvd написа:Да, но въпросното Пунто е обикновенно и е тунинговано с турбо, а не е GT.Тогава за какво говоpим? За какви 3.66 сек. и 42 м говоpим?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ми за 3000 лева беше купено купето така да се каже )) всичко останало беше за ремонт което мен не ме притеснява а проекта ако си любопитен го има в тунинг раздела аз нямам какво повече да добавя , овсен че чакам следващия драг дей да видя колегата роман на линията домене и да му раздам един бинокъл за да може да види Къде се намира задния ми номерРомане Хич не ти отива да говориш много без да знаеш дори и как зтават нещата на живо още повече теделят 10 опит в тунинга иначе евала ти прайм за всичко , чак сега разбирам защо си изгонен от алфа форума - а то е липсата на елементарно уважение към тези който правят нещо карай си алфичката и не се занимавай да ми обясняваш как неква стра ме е била или прочие и как съм припаднал Аз не съм непобенидм и това съм го казвал мнооого пъти , никога не ми е била целта да съм най бърз, винаги има и по бързи лек животец и продължавай с спортаPower Under Pressure
Коментар
-
М/у другото присъствах лично на въпросната гонка с въпросната разкостена астра 860кг и коментара на Ангел беше - "ако те бия с повече от 5 коли се считам за победител, ако те бия с по малко считаме, че ти си ме бил". Ангел загря няколко пъти гумите на старта и тръгна без да боксува, докато Орлин зацепва чак на 3-та скорост. В началото астрата дръпна много напред, но след 3-та на Орлин пунтото му се залепи отзад и едва ли не му трябваха още 50м за да може Ангел да му види задния номер.В крайна сметка след гонката ще ти цитирам какво каза Ангел - "пунтото върви и неможах да те дръпна с повече от 5 коли, считам се за загубил"Стига вече се ядохте за глупости, аз ако трябва да избирам една от двете коли бих взел пунтото, защото кефа с него е много повече от колкото с оная оглозгана ламаринаpunto HGT
Коментар
-
WhitePower написа:Романе Хич не ти отива да говориш много без да знаеш дори и как зтават нещата на живо още повече теделят 10 опит в тунинга иначе евала ти прайм за всичко , чак сега разбирам защо си изгонен от алфа форума - а то е липсата на елементарно уважение към тези който правят нещо карай си алфичката и не се занимавай да ми обясняваш как неква стра ме е била или прочие и как съм припаднал Аз не съм непобенидм и това съм го казвал мнооого пъти , никога не ми е била целта да съм най бърз, винаги има и по бързи лек животец и продължавай с спортаWhitePower написа:а оная атмосферка Ангел - това не е кола а скраб дето и надин няма да я вземат щото е цялата пластмасаWhitePower написа:ей дойде ти акъля ама мнооооооог късноаз като разправям че атмосферните са само за ежедневки и возене , ти продължаваше да наливаш в тоя алфов мотор'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM