тая алфа маи излезе доста здрава,вече 12 страници с гонки се насабраха чести повреди има ли?(да не чува дявола)
12 страници и 2 години гонки Първия й старт беше през есента на 2008 година. ( Имаше и пробни стартчета през 2007 но си беше фабрична и нищо сериозно ) Ми аз я поддържам, така че... Първите няколко месеца съединителя си изпя песента. Нататъка е създала проблем само с регулатора на налягане на горивото и това е.
тая алфа маи излезе доста здрава,вече 12 страници с гонки се насабраха чести повреди има ли?(да не чува дявола)
12 страници и 2 години гонки Първия й старт беше през есента на 2008 година. ( Имаше и пробни стартчета през 2007 но си беше фабрична и нищо сериозно ) Ми аз я поддържам, така че... Първите няколко месеца съединителя си изпя песента. Нататъка е създала проблем само с регулатора на налягане на горивото и това е.
Браво.Радвам се,успех и занапред имайки предвид колко здрав мотор е Италянския петак дизел
@RomanАко имаш път към Варна някой път, драсни едно лс колега,интересно ми е да се замерите тука с едни колици,какъв ли резултат ще излезе.
Kои коли визираш, колега?
Печки предимно !А6 2.5тди комби.А3 1.9 тди.Колиците са на познати, сами са си правилималко по малко подобренията, ама и твоятане лъже, та се чудех накъде ще отидат нещата...
@RomanАко имаш път към Варна някой път, драсни едно лс колега,интересно ми е да се замерите тука с едни колици,какъв ли резултат ще излезе.
Kои коли визираш, колега?
Печки предимно !А6 2.5тди комби.А3 1.9 тди.Колиците са на познати, сами са си правилималко по малко подобренията, ама и твоятане лъже, та се чудех накъде ще отидат нещата...
Хммм с А6-ата е приемлива гонката Ама А3-ката ако е от назобаните на Келеша дизели по 200+ коня, не мисля че имам някакъв шанс. Повече коне и много по-малко килограми са.Доколкото знам има там Пасат 2.5ТДИ с голямо турбо. Той примерно е идеален съперник.
И аз се въртя някъде около 180 по мои сметки. Абсурд да съм 200 или нагоре.
200.... 200 недей скромничиииии Колата за тези килограми върви много, много добре.Оговорката за гонка с Роман беше спазаена , дойде човека пуснахме наколко пъти и видях с очите си как върви този кораб с 300 кила отгоре на Бравата и след втора заминава и ми слага тир , евала .
Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Eдно интересно клипче, че запустя темата: Русенското БМВ 325TDS който пада от мен срещу варненското QV на italfen : http://www.youtube.com/watch?v=vrXC-vmiX1Q Доколкото разбрах, половин кола за БМВ-то на 400м и нагоре заминава.
ММ напротив. Звука е точно от мене и съвпада с други мои клипове, където минавам отстрани. Звука е толкова от 156-ата, колкото от това че съм го биел с кола на 400 метра (както той твърди), докато реално са поне 2-3 коли и нагоре разликата става за снимка от космоса.
Може, четох че имал нещо ала бала рагац и затва.......Като сложа изпускателя на Купето мисля че ще имам път към вашио край, и мога да те сложа на шпацията......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Може, четох че имал нещо ала бала рагац и затва.......Като сложа изпускателя на Купето мисля че ще имам път към вашио край, и мога да те сложа на шпацията......
Качваш 4 човека и няма проблем То ти и преди имаше път насам, ама така и не се вясна
То тука по "нашио край" има доволно колици от твойта категория /2000 бенцин-турбо/.... Таз оферта не е джентълменска, щото..... пак казвам - газта е за готвене, нафтата за оране, а бензина за каране Междувременно получи ли си армагана /подаръка/? Поздрави :D
Коментар