Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестак
Въх... Т’ва с омегата шега ли е или аз пропускам нещо Aма "хочу" де Ако наистина е сириозна раута То щом има TD 240 коня какво ли се учудвам.
е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен
Ми аз ти казах, бе. Слагаме те срещу Ици и всеки залага по 500 лв
ама с пунтото или с друго 4x4 да идем
С пунтото бе. То нали беше в 12-ките на италианския драг дей. Ици и той е в 12-ките
ще трябва да изтормозя сешуара за да успея да скъся старта на 4Х4 кола и пак по груби сметки нема ми стигнат 5 коли до филнала все пак съм 1372 кубика 8 клапана , не бива да се закачам с 4Х4 коли с лагерницииначе ако идвам към русе ще се обада поне за сверка , ще си взема и очила за ицикато си купя нисан съни тогава ще се пробвам с него
ще трябва да изтормозя сешуара за да успея да скъся старта на 4Х4 кола и пак по груби сметки нема ми стигнат 5 коли до филнала все пак съм 1372 кубика 8 клапана , не бива да се закачам с 4Х4 коли с лагерницииначе ако идвам към русе ще се обада поне за сверка , ще си взема и очила за ицикато си купя нисан съни тогава ще се пробвам с него
Ти ако ще идваш към РУси, вземи по-скоро само някой Пунтак с чипс. Търся такъв не знам от колко време....С ици е ясно какво ще става.
Ти ако ще идваш към РУси, вземи по-скоро само някой Пунтак с чипс. Търся такъв не знам от колко време....С ици е ясно какво ще става.
сама само с чип на стейдж 1 или , без да е сменяна турбината щото имам едно в дома такова , даже и газифицицаро
е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен
Ми аз ти казах, бе. Слагаме те срещу Ици и всеки залага по 500 лв
ама с пунтото или с друго 4x4 да идем
С пунтото бе. То нали беше в 12-ките на италианския драг дей. Ици и той е в 12-ките
То ако е за сверка на вървежа, няма нужда да се прави старт от място, щото просто нищо няма да се сравни, за сравнение винаги може да се пускаме от летящ от 50-60-100 км/ч за да няма сърдити
То ако е за сверка на вървежа, няма нужда да се прави старт от място, щото просто нищо няма да се сравни, за сравнение винаги може да се пускаме от летящ от 50-60-100 км/ч за да няма сърдити
Какво великодушие
WhitePower написа:
така по клиповете не мога да преценя
Ем направи мъкни твоето Рунто за Ици. А между другото дизеловата 156-ца mjet на extreme tuning с колко я биеш? И до каква скорост де... ?
http://vbox7.com/play:2864fda3 Срещу Нисан Примера 2.0 eGT 150+Нисана е олекотен oт към седалки и багажник. Модовете са дреболии, като спортен филтър, NGK и свалени рестриктори по генерацията.
Срещу Honda CRX Del Sol VTI 160hp с BMC интейк и права генерация http://vbox7.com/play:7bc4e605Срещу Кадет C20XE с чип, филтър, генерация на 60мм, олекотен на варел. http://vbox7.com/play:b5bd518fНа 5-я си старт алфата вече запали съединител, накладки, кулери и к’во ли не. Май забравих да правя интервали между стартовете...Остана само 1 Кадет с присаден C20XE с който имам сметки за уреждане, ама за жалост полицията пристигна и ни разби седянката.
Какво великодушие
WhitePower написа:
така по клиповете не мога да преценя
Ем направи мъкни твоето Рунто за Ици. А между другото дизеловата 156-ца mjet на extreme tuning с колко я биеш? И до каква скорост де... ?
ми 1-2 коли някъде , незнам точно но не го виждам в страничното съкло , до 180 щото за повече няма къде да се бягаме , щото не можем да спрем после ( все пак сме в града ) ама предимно я истеглям на 3 и на 4 та , на 1 и 2 си боскувам до нея
Коментар